Glassbyrån?

Nu tror jag att min kära pojkvän försöker att lura mig. Han ringde mig för en stund sen och sa att pressbyrån uppe på stan har bytt namn till glassbyrån. Vilket jag tycker låter väldigt skumt, speciellt eftersom han skrattade när han berättade det. Alltså varför skulle de byta namn till just glassbyrån? Det heter väl pressbyrån just för att de säljer många olika tidningar från olika länder och så, eller har jag fel? Jag menar de kan ju inte sälja så mycket glass att de skulle ta och byta namn till det?

Nej detta tror jag inte på...


Lördag

Jaha nu har man fått befallningar från olika håll om att jag ska sätta igång att blogga ordentligt igen, (om jag nu någonsin bloggat ordentligt). Inte visste jag att det facktiskt fanns folk som verkligen läser min blogg, trodde bara att folk kika in för artighetens skulle. Men jag hade tydligen fel.

Så... Vi får väl se om jag gör som dessa folk vill.
Menmen, nu är allt med flytten i princip klart bara en städbesiktning kvar, så det känns skönt att slippa allt det där nu. Annars har jag inte haft så mycket för mig mer än att jag sett ut första säsongen av Ghost wisper.

Ja så nu ska jag se på Mello och sen får vi se vad som händer...


Programledare som inte kan sluta skratta

Programledare som inte kan sluta skratta.
Se hela så förstår ni...

(Riktigt rolig)


Ursäkta pausen

Tyvärr har jag haft fullt upp den senaste tiden med flytt och allt. Så jag har inte riktigt haft tid till att blogga, men hoppar in lite då och då när jag har tid...


RSS 2.0