Söndag

Sitter just nu och tittar på robinsson finalen (reprisen), eftersom jag missade den igår. Men tyvärr så vet jag ju redan vem som vinner, va lite svårt att missa när det stod överallt. Men jag vet inte riktigt om jag tycker att hon skulle ha vunnit, tycker nog att Jarmo var den bästa överlevaren, menmen, så är det, någon måste ju vinna.

Igår var jag på 70-års kalas för mormor, träffa lite släktingar och åt en massa gott, ibland kan man bli lite förvånad över en del diskussioner som kommer upp. Men det kan ibland vara intressant. 
Efter det så vlle jag hitta på något ute i det fina vädret, men fanns ingen som ville vara ute med mej, det var lite synd. Så det blev istället att ta sig hem till bror och spela lite rockband/guitar hero, så det var ganska så kul i alla fall, slapp ju sitta hemma i min ensamhet.



(Uptäckte att jag fick ett väldigt litet huvud i brors keps)


Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir inte till att åka till mamma idag eftersom hon har blivit sjuk. Så får ta och fira morsdag en annan dag kanske. Jag ska försöka få någon att följa med mig ut i solen. Vill helst inte sitta inne en sån här solig dag. Men folk har ju så mycket annat för sig. Nån som vill hitta på något?



Talang

Jag har just tittat på Talang 2009 ifrån igår, och man känner sig lätt lite smått talanglös här hemma i sin ensamhet när man ser dessa otroligt begåvade människor. Undra om det är försent att skaffa sig en talang vid 21 års ålder? Jag tror nästan det, om jag skulle börja nu så skulle jag kanske vara en talang vid 80 års ålder, går då upp på scenen och dör i kulissen. Nej, kanske ska strunta i det då. hmm... Alla i Talang är så otroligt duktiga och man vill att alla ens favoriter ska vinna, men det går ju inte. De två som gick vidare var helt klart v'ärda sin plats i finalen, men hade ju en favorit (eller de va ju faktiskt två) som tyvärr inte gick vidare. Lite synd, men sånt är livet.

Nej nu ska jag slänga av mig myskläderna och fixa mig iordning för att ta mig iväg...

see yaa!



Hemma igen!

Jag då har man nyligen kommit hem efter att varit på stan sen kl 17. Blev först till att träffa de här tre konstiga filurerna;



Sen lämnade vi Denvec för att gå till kina muren för att äta Mongloisk buffè (Väldigt gott, det kan jag rekomendera)
Så normala vet jag inte om vi är...


(Mina små konstiga syskon)





Veronica kunde knappt äta någon mat, men efterrätt gick bra (Skumt...)

Sen gick jag och min bror till Mitt andra hem för att titta på massor med skumma folk. Blev bara två cider för mig innan vi drog oss hemmåt, men lika trevligt ändå!




Nu blir det att gå och lägga sig och sova, är ganska så trött, men det är jag väl för det mesta.



Fredag

Då var det fredag igen, och vad glad man blir av att det är så otroligt fint väder. Fast jag kommer nog vara inne större delen av dagen innan jag ska iväg upp på stan för att träffa syster.

Jag hade tänkt blogga lite när jag kom hem igår. Men kom inte hem förens kl 23.30 och skulle upp kl 6 idag, det blev lite senare än jag hade tänk. Jag var som sagt hos min bror för att äta kyckling-tacos, sen blev det att se på Monty Photon och spela guitar hero (har börjat med medium, kan säga att jag inte är såå bra.) När vi hade tröttnat så satte vi oss och glodde på tv och tala, innan jag till slut drog mig hemmåt. Så man kan ju säga att jag är ganska så trött, fick nog sova ca 5 h, men jag klarar mig.
 
Ikväll blir det god mat med syskonen
(kina mat), men innan ska jag träffa syster och gå en vända på stan. Men blir nog inget shoppande för mig,(är lite fattig för tillfället), men kan vara kul i alla fall.

Talk to you later!



Dax att tas sig ut igen

Nu är det snart dax för mig att ta mig ut i regn ovädret igen. Ska ta mig till min bror för att äta kyckling-tacos (Yumi!), Kankse att jag även får träna mig lite på rockband? Jag har bestämt mig för att rock på rockband! Eller nja, det kommer nog inte gå så bra, jag är väldigt illa på det. Men kanske att man skulle kunna träna upp det? Vad vet jag...

Imorgon blir det att träffa syster på stan och titta runt lite innan vi ska möta upp våran bror för att gå och äta kina mat! (Villken lyx! Jag får äta god mat flera dar i rad utan att betalt, skit bra!) På lördag ska vi till min Mormor för att fira lite, på söndag ska vi till mamma för att fira morsdag. Så de närmsta dagarna verkar vara helt uppbokade för mig, förutom kvällarna, får hoppas att jag kan hitta på något kul då också. You never know... 



 


Torsdag

Snart helg igen, va den här veckan har gott fort! Jag hinner ju knappt med...


(Dagens MalinO!)

Jag och Nathalie hade bestämt oss för att vi skulle ha picknick idag, men vädret är så dåligt så vi tänkte att vi skulle ha en liten picknick här hemma. Så jag fixa till lite la ut en filt och några kuddar på vardagsrumsgolvet.

(Mysigt!)


Tog fram lite kex dricka och potatissallad. Sen satte jag igång med att baka en kladdkaka och varma mackor. (Mums!)


(Ser riktigt god ut!)

Fick nyss ett sms från Nathalie, där hon sa att hon blivit sjuk, (stackarn), så det blir väl till att ha picknick för mej själv.
 Lite tråkigt, men vad ska man göra? Kan ju inte slänga allt gott jag fixat, men tror inte jag kommer orka äta upp alla 6 mackorna. Kladdkakan kommer antagligen inte heller bli uppäten. Lite synd.



Picknick för sig själv kan man väl kalla lyx?




Mjölk kan bli dyrt

Har ni tänk på att om man ska gå till affären och köpa ett paket mjölk, så händer det att man får betala 200 kr när man ska ut?

Detta händer mig ganska så ofta, fast att det bara är tex mjölk jag behöver så slinker det alltid ner en massa andra saker i korgen, på något konstigt sätt. Var på affären nyss, jag ville bara ha en snickers men kom ut med en hel påse med mat och grejer. Mat är ju bra att köpa men de här sakerna kanske inte var lika nödvändiga:


(Men gott!)




Blåsväder

Jag har märkt att jag har vart lite dålig på att skriva de senaste dagarna. Vet egentlingen inte varför, tror att det beror på att jag har alldeles för mycket tankar som snurrar runt.

Idag har jag jobbat och jobbat. Självklart så hade de bytt lås imorse igen, så den här gången fick jag sitta ute i blåsten i en timme innan någon kom. Inte så jätte kul, får hoppas på att de inte tänker byta lås igen på ett tag, blir ju så krångligt.
 
Men jag kan säga att det blåser något för j*vligt här i Örebro idag. På väg hem från jobbet så cycklade jag ner för en backe och tror ni att jag kom ner? Nej! Jag stod helt stilla, jobbigt var det i alla fall, (Men muskler kommer jag få om det fortsätter så här). Fast man ska väl inte bli så förvånad, i vårt kära Örebro så är det motvind åt villket håll du än cycklar åt. Ändå ska vi envisas med att vara en cyckelstad, jag förstår inte.
 


Livet är en konstig sak

Livet är en konstig sak.

Ena dan kan man vara så underbart lycklig och sen nästa dag så känner man för att gå och gräva ner sig.
Men det är väl inte meningen att allt ska vara så enkelt, man måste nog gå ner i några gropar innan man kan komma upp igen. Får väl hoppas på att man någon gång kommer till  toppen.
Men jag kan säga att ibland så känns det rätt meningslöst, man kan undra vart livet är på väg med en.








Förvirrad med hjärnsläpp

Upptäckte just att jag helt missat att jag skulle skickat min uppföljning till arbetsförmedlingen den 15 maj. Jag trodde att den skulle vara inne den 25. Så nu har jag nog lite problem, så jag får försöka att lösa det idag. Känns lite illa att man missat det men de har ju i och för sig inte hört av sig heller. Får hoppas att jag inte blivit avskriven, skulle vara lite små jobbigt, då blir det till att krångla en massa igen. Men det löser sig nog, allt löser sig på något sätt i slutenden.




Slödag

Lelle kom hit igår och det blev att käka pizza och slöa på soffan framför tv:n. Vi har bestämt att vi måste ta och träffas lite oftare. Har blivit mer sällan att vi träffas (fast att det tar 5 min att gå), vi har haft lite mycket att göra.

Idag så har jag inget planerat, så får se vad det blir av denna dag. Har bara legat halvdöd på soffan, sen jag kom hem, tillsammans med min lilla bus. Tror att hon är lika slö som jag. Hmm.. kanske är så att man blir som man umgås i alla fall?


(Sötnosen)




Rock band kväll!

Hade det jätte trevligt igår hos bror, med massa trevliga folk. Sånt vill jag se mer av! Får ta och tvinga bror att ha rockbands fest lite oftare, är riktigt kul faktiskt!




Lelly rockade på trummorna!




Me and Lelly!



Varför vara normal när man kan vara sig själv?

Det blev en väldigt lyckad och skojig kväll, sen blev det också för min del. Efter att alla hade dragit sig hem satt jag och bror och diskuterade allt och ingenting. Tittade på klockan och upptäckte att den var 05.30 och tänkte att jag nog borde dra mig hemmåt. Så idag är jag sjukt trött, blev bara 3 timmars sömn på soffan , (svårt att sova när solen skiner utanför fönstret).

Kvällen i kväll blir till stt ta det lungt, Lelle kommer förbi med lite mat (pizza blir det nog) sen kommer vi sitta och slöa framför tv:n antaglingen.


Gårdagens grillning

Här kommer bilderna ifrån gårdagens grillning för lilla Denver!


(En glad liten Denver)

(Mamma, pappa och bror)


(God grillmat och jätte god efterrätt)


(Knäppis pappa, Denver, bror och gudmor Evelina)


(Den lyckliga lilla familjen!)


Hade en väldigt trevlig dag och gott var det!


Grilldag!

Har just kommit hem ifrån syster. Snart blir det att ta sig iväg igen till bror, där det blir rockband kväll.
Och det blev inte regn, snö eller hagel! Var soligt större delen av dagen idag så vi hade tur! Men visst det började regna ett litet tag men det var inte så farligt.

Idag vart det första grillningen för mej i år, jag som annars brukar tjuvstarta med grillningen redan i Februari.
Det var jätte trevligt och väldigt gott! Blev att grilla flinta stek, grönsaker och marinerad champinjoner. (mums!)
Lägger upp bilderna imorgon (datorn bråkar med mej).


Kvällen MalinO!
Blir en enkel sminkning, svart tunika, svarta leggins och ett sött bälte.
(Man ska va bekväm när man ska på fest)

Nä nu måste jag börja dra mig iväg till bror. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll, det hoppas jag att jag också kommer att få. Fast att jag är sjukt trött, men det blir nog bra ändå.



Tunika/klänning

Det var den här tunika/klänningen jag satt och sydde igår.
Är väldigt nöjd med resultatet! Tycker att den blev sommrig och fin.


(Bilderna blev inte så jätte bra, men bättre än inga alls)



Fredag och Omflyttning

Fint väder här i Örbero idag! (eller inte) Men det är i alla fall mysigt att höra regnet slå mot rutan när man vet att man inte ska iväg någon stans (tror jag hörde lite åska också). Hur ska man då spendera dagen bäst? Möblera om lägenheten!

Har nu tagit lite paus i mitt om flyttande av möbler plus storstädning. Igår fick jag för mig att byta sovrum, så självklart satte jag igång med det direkt efter jobbet. Men det tar ju sin lilla tid, tycker att när man väl är igång att flytta möbler så kan man passa på att städa ordentligt när man kommer åt överallt. Tror att det kommer bli skit snyggt när det väl är klart.

Imorgon ska de bli grillning hos syster, men med Stjer***** turen kommer ju det att bli strålande solsken med fågel kvitter! Nä inte direkt, med den turen kommer det antagligen spöregna och åska, eller varför inte snö och hagel också? Hm.. tycker nog att regn låter bäst. För sol vågar jag absolut inte hoppas på.
Efter grillningen ska jag till min bror på rockband kväll! Woho! Ska bli skoj faktiskt, träffa folk och ha kul. Men kommer nog vara död och utslagen på söndag om jag ska hålla igång på detta vis hela helgen (ujujuj...) Är inte van vid att springa runt och folka. Men det blir nog bra ska du se.

Kvällen kommer spenderas tillsammans med katten framför Talang 2009, och sen Out of sight (TV3, 21.30), tror jag det blir. Jaha nu var det väl dax för mig att fortsätta med om flyttningen... See yaa!



Tidig morgon

Stackars syster! Hon kom hit igår för att hon skulle få sova ut hela natten utan att väckas av bebis (hon har blivit helt utmattad). Så Denvers pappa skulle vara hemma och ta hand om honom i natt. Men så bra gick det, hon fick ett samtal för ca 15 min sen från J som sa att hon var tvungen att komma hem. Eftersom Denver inte längre ville ta nappflaka, så han har bara skrikigt och skrikigt. stackarna! J fick nog inte sova mycket han heller.
Så som tur var så gick den första bussen nu kl 6 in till stan, sen gick det ett tåg i bra tid.

Jaha nu får jag sitta och vänta ett tag innan jag kan ta och cyckla iväg till jobbet, eftersom det är klämdag så kan jag inte börja förtidigt, för då kanske jag inte kommer in. Så får ta och titta på AFV innan jag drar i väg...






Omusikalisk?

Nä jag är inte omusikalisk
Bara lite taktlös!














Torsdag

Röd dag och ledig! Ja idag har jag fått vara ledig, (skönt). Känner att jag vart lite inaktiv på bloggen idag. Men det beror nog mest på att jag sprungit runt och gjort allt och ingenting.
Av någon skum anledning så vaknade jag kl 7 i dag och inte kunde jag somna om. Så det blev till att gå upp, sätta mig framför tv:n och slå på en film (Mean girls). Efter det så satte jag igång och sy, blev en jäte söt och sommrig Tunka/klänning (bild kommer i morgon). Sen blev det att fixa mat och sen dra mig iväg till Lelle, och nu sitter jag här hemma tilsammans med syster. Så kvällen blir nog rätt slö med pizza och film, (you, me and dupree, kanal 6), men får se till att gå och lägga mig ganska tidigt ändå, ska ju va på jobbet kl 6 imorgon.
Menmen, det är i alla fall vad jag har haft för mej idag.

Hoppas ni haft en bra dag!


work..

Ja då var det dax att dra sig iväg till jobbet igen. Men hoppar nog in och bloggar lite mer ikväll.



Jag vill!


Det är hit jag vill. Eller någonstans närliggande.

Men får nog forsätta drömma ett tag till innan jag kan komma iväg.
(Drömmen är att slutligen bo i detta land.)


Gosiga bakterier

Har hittat lite gosiga bakterier som man kan ta med sig hem.
De är ju rätt så söta (en del av dem) men de blir ju lite äckligare när man väl vet vad det är de föreställer.
Men jag skulle nog kunna tänka mig att ha någon av dem hemma, de är lite skoj!



Finns att köpa på coolstuff.se och kostar 79 kr/st.


Alla är vackra på sitt sätt

Jag har just tittat på The Tyra Banks show där de prata om just skönhetsideal och hur kvinnor går runt att tycker att de är hemskt fula utan smink, för att de är lite fluffiga och har kurvor, för att de inte ser ut som de typiska skönhetsidealen, för att de har fräknar, krokig näsa, kort ben mm, ni fattar grejen. Detta är ett vanligt fenomen hon tjejer, vi ska alltid vara så självkritiska och anse att alla andra är så mycker vackre. 

Jag tycker att vi kvinnor ska vara stolta över hur vi ser ut, naturlig skönhet är den vackraste form av skönhet. Sluta klanka ner på oss själva och folk runt omkring oss. Be proud! Jag menar det man har ska man vara stolt över, oavsett hur man ser ut. Det är fantastiskt härligt att se alla kvinnor som inte ser ut som modeller men ändå är stola över sig själva. I want to se more of this! 

Jag kan ju inte påstå att jag gillar allt på mig själv, i själva verket så har jag vart missnöjd med hur jag ser ut större delen av mitt liv. Men det ska det bli ändring på, ingen är perfekt så det är heller inget man ska sträva efter. Alla är vi unika! 


Brown

Resultatet av hårfärgningen

Tycker det blev skit bra om jag får säja det själv.


Mjukis Kitty

Jätte söta gose Kittys från Sanrio!




Måndag

Ja då var det kväll igen. Dagen har jag ängnat mig åt att slöa (efter jobbet), men det har vart rätt skönt, är ju så mysigt att sitta hemma, se på film/tv när det regnar ute. Men jag passade på att färga om håret, (i brist på annat). Toningen jag hade började gå ur, så det hade kommit fram flera gul och orange färgade slingor, så jag var helt enkelt tvungen att göra något åt saken. Så det blev en fin Mediun Ash Brown färg, tror det blev ganska så bra faktiskt, får ta och lägga upp en bild imorgon så att ni kan få se resultatet.

Kvällen kommer jag spendera framför tv, sitter just nu och tittar på en film som genomtiderna är en stor favorit, nämligen Pretty Woman. En helt underbar klassiker, kan ju även säga att Julia Roberts är en jätte bra skådis förutom att hon är väldigt vacker!


Regn, trevligt

Ja så soligt kan man ju inte påstå att det är här i Öret. I morse när jag tog och cyckla iväg till jobbet var det väldigt mulet, men regnade inte. Men självklart började det regna lagom tills jag skulle vidare, (typiskt). Men det var inte så farligt, men när jag hade slutat och skulle cyckla iväg hemmåt så började det spö-regna (off cours). Så ja, jag blev helt genom blöt, så här fin var jag när jag äntligen kom hem.


(Något blöt)




Så det blev till att släga av sig alla blöta kläder och dra på sig den stora sköna mjukiströjan och ett par mjukisar på benen. Sen satt jag in en dvd i spelaren och myste i mina torra kläder under en stor filt! Det är så man ska spendera de regniga dagarna. (Enligt mig)


Sista dagen på veckan

Jaha då sitter man här hemma helt själv igen. Men det är rätt så skönt, är väldigt trött eftersom jag inte sovit så bra i natt. (har haft en ledsen bebis brevid sängen).
Så idag har jag inte gjort så mycket ansträngande, (mer än att tvätta), Veronica och plutten åkte för några timmar sen. Vi hade det jätte mysigt igår framför eurovision. Kul hade vi också, blev lite smått övertrötta under röstningen, och skrattade åt allt och inget, såna är vi! (Men helt klart vann rätt låt!)

I veckan har jag inte så mycket inplanerat, tisdag blir det till att träffa Nathalie på stan, och på lördag är jag uppbokad hela dagen. Först till syster för grillning med släkt och vänner till Denver, kvällen blir till att ta sig hem till bror för en rockband kväll med rom&cola! Det blir nog skoj, får se va som mer dyker upp i veckan (mer än jobbet).

Just nu sitter jag ococh kikar på Stylista, jag kan säga att det verkar vara en bra serie som jag definitivt kommer att följa (gillar såna serier.) Sen får jag se vad det blir att tita på senare, (tror inte det fanns så mycket som lockade mina ögon).

Ha det bra!


Grattis Norway!

Peppade inför Eurovision!


Besvikelsen efter Malenas dåliga poäng...


Men åh så glada vi blev för Norge!
(Tummen upp!)

Grattis Norge!
(Me like!)

Rätt låt vann för en gångs skull! (Bra Europa!)


Lördag

Nu har jag nyss kommit hem efter att vart hos Jana som firar 30 år idag, (Grattis!)
Så nu sitter jag här tillsammans med syster och hennes lilla Denver, och myser.
(Dagens MalinO)


(Denver fick "flyga" på vägen hem)



Ikväll blir det självklart Eurovision! Vi ska så klart heja fram Sverige till en seger, men personligen tror jag att de inte kommer blir seger för Sverige, men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Jag är nöjd om något land från Norden vinner. Tycker att både Norge och Island har jättebra bidrag, som jag tror det kan gå bra för. Men vad vet jag? Det kan ju gå hur som helst.




Hello-Kitty sneakers

Hittade jättefina Hello-Kitty sneakers från Nike!
 (Me like!)






(Jätte söta och snygga skor!)


Platta ägg?

Har ni föressten hört om de nya platta äggen?
Undra hur hönorna ser ut?
(Skumt, mycket skumt)


Dagens inköp

Ja, jag hittade faktiskt lite saker utöver mat som enligt mig var riktiga fynd.

De här söta nattlamporna hittade jag på Rusta för endast 39 kr/st
(Supersöta! Me like!)




Dessa super fina glas köpte jag på Ica Maxi, 20 kr för tre sycken
(Ett riktigt bra fynd, enligt mig!)



Sen blev det en film från Lidel (White castle) för 39 kr




Hittade även Hello Kitty glass!

Jag höll mig ifrån att köpa det, Men söt är hon lilla kitty
(Finns på Ica Maxi)


Äntligen fredag!

Även fast att jag inte jobbar så mycket tycker jag ändå att det är så himla skönt med fredagar! Veta att man kan vara upp så länge man vill och sova så länge man vill nästa dag. Ja fredagar är sköna helt enkelt!


(Dagens MalinO)


Men vad har jag haft för mig idag då? Jobbade som vanligt min få timmar på morgonen, sen hem hoppa i badet fixa inpackning och lägga mig för att vila ett tag. Sen blev det att fixa lite lunch och eftersom det är fredag så blev det något onyttigt, nämligen pommes, minutbiff, stekta champinjoner och mängder med fet sås. Ibland får man unna sig lite av det goda (men blir ju rätt ofta för mig, hmm..).
(Jag vet jag äter jätteportioner.)


Efter maten ringde pappsen och sa att han skulle komma förbi och fixa det sista med tvättmaskinen, så nu har jag även blitt med tvättmaskin som funkar! (Yees!) Så nu kan jag tvätta när jag vill (sköönt!) Sen bar det iväg för att handla lite, det blev Rusta, Ica Maxi, Lidel och slutligen Willys. Så nu har jag köpt det som behövs och lite till (Har äntligen skaffat mig en sopskyffel!).
Sen har jag kommit hem och satt mig framför datorn. Det är väl vad jag har gjort.

Later cuties!

Efterlysning, 15 årig flicka försvunnen i Örebro!

En 15-årig flicka är saknad, gå in HÄR och läs! Eftersom jag bor i Örebro vill jag uppmärksamma detta i bloggen.
Så läs och sprid detta vidare!

Fina skor!

Har hittat ett par jätte fina skor på have2have som jag vill ha!
Priset ligger på 745 kr.

(De är ju så fina! Me like!)
Va det är svårt när man inte har pengar men hittar saker man vill ha!


Torsdag

Ja idag har jag inte haft något alls att göra (mer än att jobb 2 timmar på morgonen).
Har därför bara suttit hemma och muppat för mig själv. Det är rätt skönt det också ibland, men inte allt för ofta.

Men har det inte vart väldigt skumt väder idag? I alla fall här i Öre, Strålande solsken, varvat med moln och regn och nu skiner solen igen! Skumt det här med väder, man vet ju aldrig hur det ska bli. Nä men oj! Sitter jag verkligen här och pratar om vädret? Det var illa det. Nä har jag verkligen inget mer intressant att tala om? hm... Näpp tror faktiskt inte det.


Av någon anledning började jag älska Taylor Swift's låt Love story från första gången jag hörde den,
den är så sjukt bra!


Videon är jätte vacker och taylor är så fin i den!
(Me like!)


Spela instument med stil!

Jag har hittat helt underbra intsrument med den söta skönheten Hello Kitty! Allas våran kissekatt!

Med dessa instrument skulle till och med jag(som f.ö saknar taktkänska), kunna lära mig spela en och annan ton.
Eftersom jag inte skulle kunna slita mig ifrån dessa instrument om jag nu skulle ägt dem.


Helt underbart söta akustiska gitarrer!
(Me really like!)


Med den här skulle man bli en het rockstar här hemma.




Supersött piano á la kitty



Knasigt

Hittade en massa knasiga skyltar som jag tänkte att ni kanske skulle tyckas vara lite underhållande.

(Ibland behöver man vara lite övertydlig)



(Tycker det är bra att de tänker på djurens säkerhet! *Haha*)


(Liten text: "Also the bridges is out ahead")
(De vassa kanterna är det viktigaste de har att varna om, Vem bryr sig om att man inte kan köra över bron?)


(NÄHÄ?! Verkligen? Bra att ni gör mig uppmärksam på det.)


(Bäst att man passar sig)


(Hmm.. Ja då får jag väl låta bli det då...)


(Då måste det vara allvarlig brandfara!)


(Ja konstig frukt, vad kan den heta? Banan kanske? bara ett förslag)


ännu en ny dag

Jaha då har det vart en ny dag igen.

Var så otoligt skönt att få sova ut imorse! Känns som om det var evigheter sen jag sov så bra! Låg och drog mig ett bra tag innan jag tillslut steg upp och fixa lunch, för att sen cyckla iväg till älsklingen för att väcka honom.
Sen efter att jag fått upp honom så var han söt nog att hjälpa mig med min cyckel (som haft pyspunka i 1 år), så nu slipper jag cyckla med ett trögt halvpumpat framdäck. Ser framemot att cyckla iväg till jobbet imorgon, kommer bli betydligt lättare nu. Sen tog vi och laga massa god mat och myste innan jag skulle ta mig hemmåt.

Ja det är väl i princip vad jag gjort idag. En lugn och mysig dag.
Så ikväll blir det att se Navy CIS (som nyss börjat) sen ska jag se kavlet till eurovision kl 21, och heja fram sverige till finalen! (Får hoppas på det bästa.)




Skaffa hus?

Jag har tittat runt lite på hus och kanske jag skulle flytta in i någon av de här husen?

Vad tycks?

(Lite läskit att bo så kanske?)


(ett hus passande för ett alien fan?)

(hmm?)

(Den här kanske skulle passa?)
("Vart bor du?" "I en picknickkorg!")

(Mitt hus är lite upponer)

(Verkar vara nått med att bo upponer)

(Lite annorlunda? Men fin utsikt över havet)


(Men tror att jag bestämt mig för det här sockersöta huset!)

(Eller möjligtvis det här huset.)



Måndag

Ja då var det en ny vecka igen, och det är väl bra det. Ny vecka nya utmaningar!
(Eller ja, man vet ju aldrig).

Jaha, idag har jag inte haft mycket för mig jobba 3 timmar, sen vart hemma vilat, fixat och sånt. Inget intressant.
Gjorde quesadilla med kyckling och salsa, till lunch idag. Väldigt gott! Det kan jag rekomendera, tar inte lång tid alls! Allt som behövs är tortillia bröd, ost, kyckling och salsa. Testat!

Jag har även tagit lite kort på de ny inköpta fynden från helgen.

Blev ett fint virkat linne från myrorna för 60 kr
(Me like!)



Blev även en jätte söt väska för 30 kr, (även den från myrorna).
 Och ett halsband från Panduro för 15 kr.






Helgen

Jag har haft en jätte trevlig och mysig helg tillsammans med syskonen och lilla Denver! 
Så är därför jag vart dålig på att uppdatera mig de senaste dagarna. Men här kommer helgen;


I fredags kom syster till mig tillsammans med lilla Denver,
sen kom även bror och hälsade på.
Det blev en taco-kväll med prat och spel.
Vi började med att spela Tower och sen blev det Riket,
självklart så förlorade jag på båda spelen, inte bra.
Vi höll på ett bra tag, så alla blev trötta och "flummiga",
och satt och skattade helatiden åt allt, bla många dåliga skämt
(det märks att vi är syskon).
Det var i alla fall en riktig myskväll och väldigt underhållande.
Tycker att det är så kul att vi alla tre börjat umgås,
eftersom jag och min syster inte haft så speciellt bra kontakt
med vår bror under uppväxten.
Vi märker bara mer och mer hur otroligt lika vi är och hur lika vi tänker.





















Lördagen blev en slö förmiddag tillsammans,
sen bar det iväg mot stan för mig och syster. Denver fick vara hos mormor så att vi skulle få ett par barnfria timmar tillsammans. Det var ett tag sedan och man har faktiskt saknat det lite, men kan ju vara lite mer spontan när man inte har bebis med sig.
Meningen var att vi skulle spela in lite videos till MaNaAss, men blev inte så mycket med det (men lite blev det i alla fall). Det blev istället en tur på stan för att titta i lite affärer och sen blev det att vara onyttig och äta på McDonalds.
   På kvällen satt jag, Denver och syster och myste framför tv och tittade på Robinson och försökte även se Se upp för dårarna, men Denver var lite ledsen så får ta och se den igen någon gång.


Sen idag har jag fått vara barnvakt ett par tre timmar. Jag och Denver hade jätte roligt, vi myste, busa och såg på film (Ice-Age 2). Sen efter att jag hade matat honom så somnade han som en stock.
Jag tror att jag skulle kunna bli en bra mamma, känns ju helt naturligt vad man ska göra i olika situationer.
 
Kvällen har jag spenderat med att vila (har vart en rätt krävande helg), och bara tagit det lungt, så att jag ska orka med att gå upp tidigt imorgon.



Nej nu ska jag gör mig i ordning för att gå och sova.

God natt sötnosar!


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Busy

Hej alla konstiga saker!
Jag har haft lite mycket att göra det senaste dagarna, är därför jag vart så dålig på att uppdatera. Men kommer lägga upp bilder och sånt så fort jag har lite tid.

Just nu har jag min syster och lilla Denver här och myser. Gårdagen och natten spenderades tillsammans med syskonen och vi hade jätte trevlit tilsammans med tacos, prat och spel.

Får hoppas på att jag kan lägga upp bilder och skriva lite mer imorgon efter att syster och bebis har åkt.

Ha det bra!


Otur?

Ja jag vet inte om det är att jag har haft otur idag eller om det ligger en förbannelse över mig just denna morgon.
På morgonen när jag klev upp tittade jag ut på balkongen och upptäckte att min fina nya duk hade blåst av bordet, fast att det stod saker på det som borde ha hållt den fast. Men nej, allt som stod på bordet (ljuslykor och en skål), hade ramlat av och gått sönder. Så kl 6 på morgonen satte jag mig på balkongen och började limma ihop skålen, fast att jag knappt var vaken.
Sen var det bara för mig att ta mig iväg till jobbet, och självklart gick det också fel. Jag kom fram till det ställe jag skulle jobba på och uptäcker att de har bytt lås! Jag hade inte blivit informerad om det så jag ringde min chef som inte heller hade vetat om det. Då var det bara för mig att ta mig iväg till det andra stället jag skulle vara på idag, och som tur var så fanns det en person där (fast att de inte öppnar förenns kl 8), så jag kunde komma in.
Sen när jag var klar där, var det ju bara för mig att ta mig tillbaka ingen till det första stället igen och den här gången kom jag in. Jag hann även med att klämma tre fingar på väster handen i en dörr, så har riktigt ont i den. Suck

Nej, det är nog säkrast om jag stannar inne idag och bara ligger still, men det kommer jag nog inte att göra.

Laters!

Torsdag

Tjoho!
Sorry att jag har vart så dålig på att skriva. Har hunnit med en hel del idag faktiskt, pappa kom hit för att installera min tvättmaskin. Så vi blev tvungna att åka iväg och köpa de saker som behövdes, men fattades en liten sak så blev inte klart idag, men det kommer det också.

Åkte även iväg med älsklingen och storhandlade mat, och så snäll som han är så betalade han för mina saker. Men känns ju lite jobbigt att låta någon annan betala för en, så sa att jag tar det som födelsedagspresent. Sen bar det iväg till Sub way för att äta lite, och det var riktigt gott! (har inte ätit där förr) det kan jag rekomendera. Sen drog vi iväg och fika med några vänner. Så jag har haft en ganska så bra dag idag! 

Imorgon kommer syster till mej och hon och Denver stannar till söndag, så det ska bli jätte mysigt. Imorgon kommer även bror hit för att umgås med oss. Så jag tänkte bjuda på tacos och sen får vi se vad mer vi kan hitta på.
Sen på lördag ska jag, syster (och kanske Nathalie),  ta och spela in MaNaAss video, så det blir en hel dag (kolla gärna in bloggen). 

Nu ska jag se om det finns något på tv att se på innan jag ska gå och lägga mig.

Love!


En till dag förbi

Jaha då var en ny dag över, men sm tur är kommer det en till dag imorgon (får man hoppas).
Ja idag har jag ju inte gjort så mycket mer än att jobba och slöa. (känner att jag har blivit rätt lat på sista tiden).
Får vär se till att göra något lite vettigare av morgon dagen, men vad vet jag? kanske för slö då också.
You never know!

Nä nu är det dax för tanten att sova.
God natt!

Dax att jobba (igen)

Ja då var det dax att ta sig iväg och jobba igen.
Det är bara för mej att hoppa upp på cyckel och åka iväg

Talk to you later! (om jag orkar =P)

Dax att gå och jobba

Jaha då var kl 6, och dax för mej att jobba!
See you later!

Dagens inköp

Det blev en del saker.

Det blev tre söta toppar från röda korset (35 kr/st)
Och tre par örhängen från ur & penn (25 kr/st)

(Jag skulle egentligen bara köpa ett par nya örhängen (ringar),
och tyckte; va bra! 49 kr. Så sa Nathalie att; nej de kostar 25 kr.
Jag hade helt missat skyltarna som var överallt, där det stod Alla örhängen 25 kr)

Köpte även en söt body och en jätte söt tröja, till lilla Denver.

Blev även en bok, två bakformar settlers, en duk till balkongen (jätte söt!)
och tre Söta stryka på saker till kläder (vet inte vad det heter).

Nä nu är det dax att göra sig iordning för sängen.
Måste upp 5.30 imorgon för att cyckla iväg till jobbet (suck).
Får hoppas att det inte regnar, det blir ju så jobbigt då.

Love!

En dag på stan!

Tog bussen upp på stan för att möta Nathalie kl 14. Det blev massa shoppande idag!

Sötis Nattis!

Sen blev det att fika en stund och jag passade att äta lite också kyckling-baguette, mums!


redo

Jag då var man klar för att ge sig iväg.

Tror att det får bli bussen till stan i alla fall, det vill ju inte sluta regna!

Tråkigt väder

Det var skönt att få sova ut idag, kännde att det behövdes. Men det var inte så kul att vakna upp och se regn och hel mulen himmel. Usch, det är de dagarna man bara vill ligga under täcket hela dagen. Men det går inte, ska ju ta mig upp på stan till kl 14, så måste ju ta mig ut i det fina vädret. Så jag får hoppas på att det inte regnar när jag åker iväg, eftersom jag måste cyckla upp på stan. Men det blir ett senare problem, nu ska jag vila mej innan jag måste fixa mig iordning för att dra. Talk to you later!
Bye!

Trött

Jag blev väck imorse runt 5 av min älskling, som kom hem till mej efter jobbet, (skulle egentligen ligga och sussa till 7). Men då det var ju bara för mej att vakna upp och dra mig i väg lite tidigare till jobbet eftersom jag inte kunde somna om igen, men det var ju bara bra. Sen när jag kom hem igen så låg pojken fortfarande och sov.
   Senare drog vi iväg och åt lite mat, eftersom ingen av oss orkade laga någon mat, jag slapp ju betala så gratis mat tackar man ju inte nej till.

Sen har jag bara legat och latat mej framför tvn och försökt och sova en liten stund, det gick som det gick. Är forfarande sjukt trött (fick bara sova 5 timmar i natt). Men är ju ledig imorgon så då kan jag sova ut ordentligt, ska upp på stan en sväng imorgon för att träffa Nathalie. 


        En trött MalinO                             En ny duschad MalinO

Love!

Spar-katt

Gillar den söta spar-katten jag fick av Lelly!

Passar riktigt bra tycker jag... (Finns att köpa på lagerhouse)

Jag och min underbara syster!

Normala kan jag inte påstå att vi är.
 Konstiga? Ja, något.

Min syster är den underbaraste syster man kan ha!
Love you!

Hur kan man alltid göra fel, när man försöker göra rätt?

Asså jag förstår inte hur allt vad man än gör kan vara fel? Man försöker göra rätt från början och vara snäll och så. Men ändå så är det fel, sen när man försöker göra det rätt igen så är det tydligen också fel. Hur ska man göra? Jag tror att min sämsta egenskap är att jag är för snäll mot folk och inte kan vara elak, ljuga eller säga nej. Jag får helt enkelt gå runt med dåligt samvete, och jag vet att jag kan inte göra alla glada, alla kan inte alltid vara glada över mina val i livet. Jag bli bara så trött på att jag alltid lyckas hamna i imellan i allt bli tvungen att välja, när jag igentligen inte har något med saken att göra. Jag blir bara så trött, ibland känner jag att man bara vill gå och gräva ner sig vissa dagar, men det kan man ju inte heller göra.
Varför kunde inte människa ha stannat där på stenåldern? Då skulle man inte ha alla dessa problem som man har idagens samhälle. Jag får helt enkelt ta och flytta till någon liten stam i africa eller nått, där de enda de behöver tänka på är att leva, fixa mat och må bra. Nu är jag bara trött på detta samhälle och  dess skit!

Struligt

Uschuschusch.. Så mycket strul det ska vara hela tiden. Ska ju som sagt på bröllop imorgon. Och jag kan säga att det är lite mer kompliserat än så. Orkar inte med strul just nu, menmen de ordnar sig nog...

Dagens inköp!


De första inköpen betstod av 2 filmer (Den gröna milen & Dansar med vargar)
1 Nalle puh tavla, och en bok (Grottbjörnens folk)

Hittade även två jätte söta klänningar för 30 kr/st.

Satt perfekt på. Me like!

Blev även 2 par victoria Beckham jeans, för 40 kr/st
(ett riktigt kap!)

Sen blev det är en fin decor till balkongdörren.
Inte alls svårt att sätta upp och är även lätt att ta bort.
Tycker att det blir lite roligare. Kosta bara 49 kr på panduro.

En dag på stan!


Det blev en tripp upp på stan idag för att möta syster och mamma.
Vi skulle gå och kolla runt lite på loppis.

De är ju så söta!

Vera-knäpp och moi
(normal? vad är det?)

Och lilla Denver låg bara och sov.

Resultatet av hårfärgningen

Jag det här blev resultatet för min hårfärgning.
Tycker att det blev ganska bra ändå, så jag är nöjd!

Så där ja!

Nu har jag äntligen fixat iordning på balkongen! (Yes!) Så nu kan man sitta där ute och mysa på dagarna, så skönt. Men det tog lite tid att skubba av ute möblerna, jag kan säga att det var en hel del skit att skrubba bort. Sen har jag även hunnit med att sätta på nya ben och överdrag på sängen. Det blir nog bra det här, snart så ska de väl bli lite ordning här hemma. Det tar ju igentligen inte så lång tid som man tror.
Nu blir det till att se på humorgalan med lite chips och läsk!

Bye!

Vill ha!

Ibalnd saknar jag mitt långa hår!

vilar dag

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Känner mig lite allmänt hängig och jag blir tokig på min hals som hela tiden är torr och irriterad! När ska det gå över? Börjar bli väldigt jobbigt nu.

Får se om det bara blir att stanna hemma i dag och försöka bli frisk nån gång, eller om jag hittar något annat att göra.
Jag har i alla fall lagt i den ask blonda färgen i mitt hår. Men inte för att jag skulle bli ask blond, utan för att jag skulle få bort de gula tonerna och det illröda ur håret. Det ser faktiskt helt ok ut, så jag är nog nöjd. Menmen.. blir nog någon mer färgning framöver.

Nä nu ska jag lägga mej ner på soffan och vila ett tag till. Ha de bra!

Love!

Valborg!

Ja idag har jag hunnit med en del, blev en tripp till kumla för att hälsa på syster och hennes plutt <3. Mycket trevlit, blev att äta skit, prata, busa med bebis och sen även hjälpa syster att städa lite! Måste träffas mer tycker jag, hon får allt ta och flytta in till örebro så att jag kan komma och hälsa på oftare (är ju lite dyrt att åka när man inte har pengar). Sen istället för en festkväll (som för många andra) satsade jag på en lugn och mysig kväll med Lelle. Ville ju inte sitta själv hemma nån av oss, så hon kom hit och hälsade på. Så det blev till att äta ännu mer onyttigt. Sen fastnade vi i ett spel och höll på ett bra tag innan vi kom på att vi kanske skulle ta och se en film. Så det blev "superhero movie". Men hann inte se klart hela innan hon vart tvungen att gå hem, det var i alla fall mysigt att umgås. Har ju inte sett så mycket på senaste tiden, fast att vi bor väldigt nära varandra, men det ska det bli ändring på! Tycker jag. 

Jag har även hunnit med att blondera ner mitt hår (är för tillfället olikfärgat typ rött, gult, brunt), ska ta mig iväg till affären imorgon och se om jag hittar någon ljusbrun färg jag kan lägga över. Hade köp en ask blond färg som jag skulle ha över. Men jag har ingen lust att blondera ner det mer nu, så tar nog en mörkare toning över som jag kan ha ett tag. 

Aja, nu blir det väl att hoppa i säng, eller kanske läsa lite. Känner mig inte så jätte trött. fast att jag vart uppe sen 7 imorse och jag kan ju faktiskt sova så länge jag vill imorgon. 

God natt! 

RSS 2.0