Äcksperja....

Just det!
Jag fick ju min nya fina xperia idag!

Den är ju så fin!

Känns som om det här är mitt år...

Efter att ha gått igenom ett jobbit 09 så totalvände det i år...

Jag jobbar på ett jobb tillsammans med massa trevligt och roligt folk, jag kom in på mitt första handsval på universitetet (förskollärare), jag har förlovat mig och jag mår allmänt bra just nu...

Äntligen får man vara lycklig!

Och jag är tacksam för alla människor runtomkring mig som gör livet lite bättre....

Plötsligt händer det...


6 år imorgon

Imorgon har jag och min älskling vart tillsammans i 6 år <3

Så imorgon blir det mys...

Girls night in goes gangster

Nu var det slut på det roliga.
Den plaerade tjejkvällen fick byta namn till gangster night eftersom vi plötsligt blev invaderade av två killar som vi inte ens fick vaxa bena på.
Nu är det dax att sova.
God natt!

Super-Fredag!

Ikväll blir det tjejkväll med syster och Dr.Pepper (alltså solbacka och cola).
Så ikväll blir det en supar-super-fredag! (I like)

Sen kan jag även meddela att jag numera går under namnet Chipset eller C-Hips...


Helgen



Visste du att...

Om du bankar ditt huvud i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?

Motgångar avslöjar snillet, medgångar döljer det...

Okej den här veckan är nog inte min bästa helt enkelt (klantgheten fortsätter). Nej inte har dagen idag vart någe bättre. Första halvan var bra fram tills dess att jag stänkte ner mitt öga med frätande ämne (bra Malin! suck...). Så då var det bara till att skölja massa och dra iväg till sjukahuset för ett besök hos ögondoktorn som sköljde en liter vatten i ögat på mig och gjode en liten undersökning. Och ja vad ska man säga? Jag är blind och kan inte se något på nått av ögonen, så nu vet ni det. Eller nej nu överdrev jag nog en aning, det blidde ju bara en liten skada på hornhinnan så de var ingen fara har fått droppar så de ska snart vara läkt. Jaha det var väl min dag i dag då, blev inte så värst mycket jobb men ändå....


I MalinO´s I-pod

Elvis Presley- Can't help falling in love


Om världen är upponer så står man på huvudet....

Idag har jag känt mig lite så här:

Har vart en rätt så jobbig dag idag för mig. Vaknade efter att ha fått alldeles för lite sömn (pga, de tropiska nätterna). Vaknade även och kände att jag hade väldigt lågt blodtryck, det var ett bra tag sen jag hade det, men påverkas väl av värmen antar jag. Så på jobbet imorse kändes det som om jag ville sätta mig ner och grina för att jag mådde så dåligt. Men sen sa jag till mig själv att skärpa till mig! Så jag klarade hela dan (duktigt Malin, *klapp på axeln*), men har vart skakig och häng hela dan så nu blir det till att vila om jag ska orka med den här veckan. Kanske är bäst att inte boka in något den här veckan så att jag får  vila upp mig. Vilket var ett tag sen man gjorde.... Ja så är det, så var det och så blev det!


Systrar goes knas

Om ni undrar vart vi har fått det ifrån:

 


Helgen

Och spelat in en video

 

 


Visste du att...

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

Belli-Boll attack

Här sitter jag i mitt hem för mig själv och bara chillar och vad händer då?! Jo en Isabelle kom hit och attackera mig! (Den j*veln)

Men hon är bra söt den tokan...

Love is in the air


Inte min dag idag

Nej idag är det inte riktigt min dag, eller nja riktigt så hemskt har det väl inte vart men ändå. Mest att jag är så jäkla förvirrad och klumpig så att inget vill gå som det ska. Fast man måste väl ha sånna dagar också ibland antar jag. Höll föressten på att bli påkörd av en buss på vägen hem, villket stärker teorin om att MalinO inte borde skaffa sig ett körkort. Jag menar kan jag inte ens cykla så hur f*n ska jag då kunna köra bil? Om jag säger så här, när jag var ca 14 år så voltade jag med min cykel ett helt varv och låg där på marken och fatta ingenting. Det pinsammste var att detta hände mitt i centrum i det området jag just flyttat till, och inte nog med det så stod ett gäng tonåringar där som höll på att skratta ihjäl sig åt min "lilla" vurpa. Fast tänk va coolt det hade vart om jag hade landat på hjulen och bara fortsatt cykla, DÄ NI! Sen en annan gång när jag var ute o cykla så körde jag rakt in i en parkerad bil. Ja, jag vet att det är sånt som folk skämtar om men jag körde faktiskt in i en parkerad bil. Så där har ni beviset på att jag är farlig i trafiken, så att sätta mig bakom en ratt kan få förödande konsekvenser. Det enda possitiva är väl att jag inte slår ihälj mig medans jag krockar och har mig. Fast om jag skulle volta med en bil så skulle det vara illa. Så vad tycker ni, ska jag ta och skaffa mig ett körkort eller?


I MalinO´s I-pod



Den här låten passar perfect för en dag som denna.
Ted Gärdestad- Sol vind oxh vatten


Testa?

Jag hoppas på att få testa en epilator från philips via smartson.

Så att jag äntligen kan få testa hur smärttålig jag är!


MalinO´s greatest skämt

Har du hört den om kanibalen som kom för sent till finmiddagen och fick kalla handen?


Fredagsmys

Det är slut på veckan det är dax för fredagsmyyyyys!

Ligger just nu och slöar på soffan precis som man ska på en fredag efter en lång arbetsvecka. Så nu förtjänar jag lite fredagsmys om jag får säga det själv. Det jobbiga är bara att jag inte orkar ta mig upp ur soffan för att hämta chipsen i köket, (det är ju sååå långt, eller inte). Menmen är man född som en slöhög så är man, inget att göra nått åt. Jaha, någon som ska göra nått skoj i helgen då? Kanske är det någon som har lust att träffa lilla ensamma Malin? Någon som inte ska träffa folk, är på peace and love eller som ska till mantorp på bilträff?


Dagenskvinna


Om ni gillar grymt bra humor och tjejer som bjuder på sig själv,
lägg en komentar för en dejt med denna underbara kvinna...

Impulsköp

Jag råkade impulsköpa en system kamera förra veckan bara så där...
Så nu kan jag ta massa fina bilder...


RSS 2.0