Spice guys

Jag säger bara HAHAHA!


Piratrövarna!

De här tjejerna är så j*vla roliga! Man måste ju bara tycka om dem!

 

 


Design

Nej nu tror jag att det är dax att fixa en ny blogg-design. Det verkar inte som om folk riktigt fattat ironin med min design. Jag tror nämligen att folk går in, ser en rosa blogg med hjärtan och en fjolla på en bild och tänker AHA! Det är en fjortis, men icke! Jag har designat bloggen så att det ska se ut som en fjortis blogg och sen så märker man att AHA! Den är en skumm liten filur som äger denna blogg och j*vlar vad rolig hon är! Men jag tror inte folk kommer så långt som till att se jahapp ännu en fjortisblogg suck. Så därför så ska jag fixa en ny design när jag väl har tid för man vill ju inte bli tagen för en fjortis! (Hemska tanke).


Självmordsbombaren

Okej tänk er det här:

En tjej i 20-års åldern går in på McDonalds och beställer en plus meny, men får fel färg på glaset! Kassörskan säger att hon inget kan göra så tjejen blir sur kastar glaset hon fått i pomfrites bakom disken och går därifrån. Efter en stund kommer hon tillbaka och hotar att spränga McDonalds i luften. Folk blir oroliga och stirrar på tjejen som öppnar sin skjorta och visar vad som sitter fast tejpat på hennes bröst. Kassörska börjar skratta och säger - haha! Ska du spränga hela restaurangen i luften med en kinapuff! Alla skrattar nu åt tjejen, men inte blir hon sur för det - Ja, jag lovar jag kommer att göra det! Folk börjar skratta ännu mer när tjejen tar fram en tändare och hotar att tända eld på smällaren. -Tänd den du. Säger kassörska och små ler. Tjejen tänder på smällaren, slänger sig i fritösen och BOOOM!! Hela restaurangen sprängs i luften. 

Det ni!

(OBS! Ej baserat på en verklig händelse.)

Första jobb-veckan avklard

Jahapp då var första jobb-veckan avklarad då, då kan jag ta och checka av det på listan. Men konstigt är det att man blir pigg på fredagen, är det inte så att normala folk är trötta? Fast i och för sig så kan jag väl inte påstå att jag är speciellt normal.
Och så är det ju studenten idag, så ett stort grattis till alla er som tar studenten idag! Och hörrni ta det lite lungt ikväll va? Annars blir det så jobbigt när ni ska iväg till arbetsförmedlingen på måndag.
Usch så gammal  man känner sig, det var faktiskt 3 hela år sen jag tog  studenten, menmen sånt är livet man blir gammal och grå snabbare än man hinner tänka.

Ja, jag kan nog bjuda på en student bild från min student...

MalinO And BabyTrash


Ja det var nog allt jag hade att säga för tillfället, men någon gång i framtiden kanske jag har något mer att tala om.
to be continued...

RSS 2.0