Back to school

Imorgon är det dax att börja studera igen och jag känner min lite små nervös, men de ska nog gå bra. Så nu har jag fixat med att söka upp alla de böcker jag ska ha och lite annat. Men upptäckte just att de har felstavat mitt efternamn! Det får de allt ta och fixa för jag kommer ju inte fatta att det är mig de menar om de inte använder mitt riktiga efternamn.

Veckans chips-tips!

Okej nu har jag vart slarvig (fyy Malin!!), för jag har ju självklart glömt bort att lägga upp veckans chips tips!
Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt T-pot! Men jag lovar att bättre mig. Så därför blir veckans tips de tråkiga


Som straff för mig själv.
Men nästa vecka ska det bli något riktigt bra!


Registrering

Nu har jag äntligen fått registera mig och hittat en boklista med alla de miljoner böcker man ska ha till skolstarten (har än så länge bara införskaffat 2 av dem). Så imorgon får jag ta och leta på flera böcker så att jag är redoför skolstarten på måndag. Har även fått reda på vart jag ska vara på måndag (positivt), men upptäckte att jag glömt att skaffa anteckningsblock, pennor, överstrykningpennor och en väska att lägga allt i. Så får väl ta och fixa det imorgon också. Så nu hoppas jag att allt ska gå bra och att jag kommer tycka det är kul att plugga och inte bara jobbigt...


Veckan hittils

Min lediga vecka har jag spenderat tillsammans med,

Min syster och,

Denver...
Så inte har man fått en lugn stund här hemma, speciellt inte när man har en plutt som busar runt och hittar på massa skumma saker som tex.

att plocka ur alla blöjor i paketet och slänga ner dem i sängen...
Men så länge han har kul och inte gör så mycket farligare saker än så, så är det väl okej...


Helg

Ja då var det lördag igen och igår var det min sista dag på jobbet, och det känns lite små tråkigt eftersom jag trivdes så bra där. Men jag ska se till att jag får komma dit och sommarjobba nästa sommar också. Så om en ungifär en vecka så börjar man skolan igen, och det ska bli skoj (hoppas jag) det känns helt okej i alla fall. Men börjar känna mig lite små nevös eftersom jag har problem med registeringen och inte har jag fått någon info om när, var och hur. Men det får jag ta och lösa nu i veckan. Annars blir det jobbigt om jag skulle bli tvungen att gå tillbaka till jobbgarantin igen.

Idag blev det en tur iväg till bror för att döda zombies och äta mat, så inte tog jag mig upp för att checka in kungafamiljen, men känner att gjorde det samma. Imorgon ska jag ta mig ut på landet för att begrava min lilla Ninni-gumma. Sen får vi helt enkelt se vad som händer under veckan.

Veckans chips-tips!


Blogga

Jaha inte har man någon som helst inspiration att blogga. Men eftersom man får skäll om man är dålig på att uppdatera sin blogg så är det väl bäst att man slänger upp ett inlägg.


Kommer sakna min Ninni...

Jag kommer sakna min lilla Ninni gumma...


Världens underbaraste kanin, min gosunge...

Helgen

Jaha då vart det söndag igen och helgen har jag ägnat mig åt att slappa och umgåtts med familjen. I fredags var jag iväg till bror och spela zombie spel och rock band. Självklart blev man utklassad som vanligt fast jag blir bättre, om jag får säga det själv. Igår blev det födelsedagsfirande för mamma villket var trevligt (fick ju äta tårta). Och idag har man inte gjort ett skit, sett på film och slappat i soffan.


(Kanske inte de bästa bilderna men det är i alla fall nått...)

Imorgon går jag in på sista jobbveckan, lite tråkigt eftersom jag trivs så bra där. Men börjar bli osäker om jag verkligen vill plugga. Jag vet lite sent att komma på det nu men vad ska man göra. Det är ju bra att plugga och skaffa sig en utbildning men är osäker på om jag är redo att börja plugga igen. Men kan ju även vara så att jag är lite av en mes som tycker det är jobbigt med förändring. Fast det löser sig nog hoppas jag, fast plugga skulle kunna vänta ett tag, men jag vet inte. Får se hur det blir, måste nog bestäma mig ganska snart...
Nej nu ska jag sluta babbla....

Fredag den 13:e

Jäklar! Varför har ingen sagt att det är fredag den 13:e imorgon? Och jag som har förutspått att jag ska bli påkörd! Skit också, det är bäst att jag passar mej imorgon kanske blir påkörd av någon dåre i kulverten på usö. Då är det väl säkrast att vandra längst med väggarna så att jag håller mig ur vägen, men det skulle inte förvåna mig om nån jäkel lyckas träffa mig ändå. Hm.. jobbigt det blev nu då, men jag vet i alla fall att jag kommer överleva för jag förutspådde ju att jag skulle gifta mig med min katt också. Kan nog bli en jobbig dag imorgon....


Vad händer imorgon?

Jaha då har jag just fått reda på vad som ska hända imorgon. Först ska jag bli påkörd sen ska jag gifta mig med min katt! Hm.. ttror ni att man kan lita på facebooks förutsägelser?


Veckans chips-tips!


Chipsa lungt

Bara för att jag inte ska kunna glömma mina nuvarande arbetskamrater när jag börjar plugga så har T-pot knåpat ihop en fin liten tavla...


Så varje gång jag äter chips kommer jag att tänka på T-pot, D-link och T-doc..

Lägenhet sökes av knäpp och konstig tjej...

Ingen som har en lägenhet till övers bara så där som jag kan ta?
Börjar tröttna lite på att bo hemma hos mamma, inte för att det är speciellt jobbigt, men har man bott själv och sen flyttar hem igen så känns det inte riktigt helt bra. Känner nu att det är dax att fixa något eget igen nu när man kommer ha en inkomst igen. Men det är inte lätt att hitta en lägenhet här i Örebro, eftersom man måste ha stått i kö i typ 100 år för att få en sketen liten 1:a. Så hur gör man då? Någon som har ett förslag?  


Sommarskorna får vänta ett tag till...

Sommarn är ju i princip slut nu och inte har jag använt mina fina skor som jag hade tänkt att jag skulle använda...
Så nu blir det till att vänta ett helt år till innan de kan bli använda...

Dåligt Malin!


Driver du med mej?

Jag har nyligen upptäckt att jag är ett väldigt bra att driva med, eller folk verkar tycka det i alla fall. För av någon anledning så är det alltid mej folk driver med vart jag än är. Men inte för att det gör mig nått, nej jag tycker att det är skit kul att driva med mig själv och det gör jag ganska så ofta. Fast folk fattar inte alltid att jag driver, som tex om jag säger, "Jag är så tjock att om jag lägger mig på mage brevid sängen så blir det en dubbelsäng". Då säger folk att "nää så tjock är du inte", nähä så bra då, då vet jag för jag tror ju absolut att jag är så gigantisk. Man får ju ha lite självdistans och skratta åt sig själv annars blir det ju så tråkigt. Så nu tänkte jag driva med mig själv ett tag tills jag tröttnar, då blir det att driva med min syster istället.... Hej då!

MalinO

Inte nog med att man fick nacken rakad igår, nu har man klippt lugg också...


RSS 2.0