En dag idag..

Ja jag har inte försvunnit i alla fall.. Har bara haft lite att göra har ju vart ute på VFU och de var hur kul som helst, barnen är ju så söta och roliga. Men nu är jag i alla fall tillbaka i skolan igen och det är dax att förbereda sig ordentligt inför tentan nästa vecka. Kan ju säga att jag börjar få lite små panik, menmen det är väl bara att köra på så får man se hur det går. Det är ju ca 30% som inte klarar första tentan så om det går dåligt så är jag i alla fall inte ensam.

Men ikväll blir det att se på robinson och bara ta det lungt, men imorgon blir det plugg igen!

Begravning

I dag begravde vi min underbara farmor.
Jag kan säga att det var en jätte vacker cermoni och jag tror att farmor hade gillat det.


Hon kommer bli saknad...
Den bästa farmor man kunnat önska sig.

Måndag

Okej jag vet att jag är sämst på att blogga, men jag har lite mycket just nu och har knapp tid med mig själv känns det som. Men jag kan säga att min praktik går hur bra som hellst och barnen är jätte söta, bara det att man blir så trött i slutet av dan. Men så är det alltid när man börjar på något nytt.

Men nu till något helt annat som gjort mig lite irriterad, jag tycker inte om när folk beter sig opassande. (Men vem gör det?) Tycker att en person gått över gränsen.
Men ska inte gå in på det mer än så.
Folk kanske ska tänka sig för lite innan man yttrar sig om saker.
Ingen kan veta exakt vad jag känner...

Fredag!

Ska snart iväg på mitt sista seminarium på några veckor. För på måndag börjar jag min VFU, så då blir det att umgås med små söta barn hela dagarna. Jag hoppas och tror att jag kom få riktigt kul, men jag är säker på att jag kommer vara helt slut efter första veckan. Blir ju lite annorlunda och mycket att ta in på en gång. Men jag ser verkligen framemot det.

Sen ikväll ska jag hem till bror för att umgås och spela zombie-spel, (ja de är faktiskt kul).


RSS 2.0