Gårdagens utekväll

Gårdagen blev riktigt lyckad för min del.

Vi började med en liten förfest innan det blev dax att dra sig upp på stan för att hitta ett bra party ställe.
Så vi hamnade på strömpis. Jag hade hur kul som helst fast att jag blev ner stänkt av öl från huvudet till fötterna.
Jag säger väl som mamma sa "Öl är bara bra för håret".

Jag och mina sötnosar röjde på dansgolvet till bra musik.

Alltså jag hade kul...
Fast jag vaknade upp med ett stort blåmärke på vaden som under dagen bara blivit större.
Och inte har jag någon aning om vart jag fått det ifrån, men det är väl sånt som händer när man har kul antar jag.

(Tyvärr kom grabbarna inte med på bild, förstår inte varför de aldrig kan fastna på bild)

Då är det dax att ta fram rullatorn och sätta in löständerna

Ikväll blir det att gå ut och slå klackarna i taket, bokstavligttalat jag kommer dansa upponer så kul ska vi ha.
Nej nu tappa jag bort mej dax att äta födelsedagslunch (som jag bjuder på)


Februari?

Ojojoj vad tiden går fort! Nu är det redan slutet av april och redan är det vår. Jag som fortfarande går runt i mina vinterstövlar, tror att det är februari och inte fattat att snön är borta. Jag hänger verkligen inte med alls, illa, varför går tiden så fort nu när man är gammal? Undrar om det blir värre efter att jag fyllt 22? Då kanske jag fastnar i 22 årsålder fast att jag hunnit bli 78 utan att hänga med. Läskigt

Edit: Jag är ialla fall inte helt lost, det snöar ju faktiskt just nu så snön var alltså inte borta.


Djur på droger

Som alla icke intelligensbefriade människor vet så tar även djur droger. Renarna har sina älskade flugsvampar, katter har kattmynta, andra djur använder sig tex av grodor eller larver. Tänk om man skulle göra det olagligt även för djur att ta droger (det ska ju vara jämnställt). Kan ni tänka er löpsedlarna: "Hund åkte fast för grovt narkotikabrott" "lemuren talar ut om sitt larvberonde-" Det här är ju larvigt ".

Ord som tex droghund skulle få en helt ny innebörd.

Påsk update




Hologram

Jag kom att tänka på en sak efter att jag vart och sett på 3D bio. Jag tänkte att man kunde ta det till en helt ny nivå, nämligen med hologram film. Skulle inte det vara en smart idé? Man har ett rum där väggar, tak, golv och övrigt i rummet är i en färg tex vit, och sen har man en projektor i taket som gör att hela rummet blir till miljön i filmen (om ni förstår hur jag tänker). Sen så är alla personer, saker och karaktärer hologram som rör sig runt i rummet och filmen spelas runt omkring dej och du kan vandra runt i filmen. Fast en nästan bättre idé är att göra detta med tv-spel. Tänk dej att vara mitt i spelet och spela som om det var verklighet?  Fasen va skoj det skulle vara! Fast jag skulle nog skita på mig om jag såg en skräckfilm på detta sätt eller spela ett spel där något skumt monster kommer och käkar upp mig. Men en bra idé är det i alla fall. Kanske att man skulle bli någon form av uppfinnare och skapa detta? Skulle det finnas något intresse tro? (Och då behöver man ingen tidsmaskin, det är bara att sätta på en film eller ett spel så kan du befinna dej i vilken tid du vill).


Elektronik

Det här med elektronik kan vara rätt skumt. Som tex nyss när jag försökta att föraöver bilder från min kamera till datorn. När den hade fört över allt och raderat bilderna från min kamera, så fanns inte bilderna någon stans, jag letade igenom hela datorn i ett försöka att hitta de jäkla bilderna. Vart tror ni att de var? Inte på datorn i alla fall, utan det hade förts över från min kamera via datorn tillbaka till min kamera igen. Hm.. skumt det där. Mina elektriska saker lever ett eget liv i syfte att jävlas med mig. Eller så kanske det är jag som är klantig av mig? Men det verkar ju inte så värst troligt...


Long time no see

Jahapp idag har man då vart iväg och sett på 3D bio. Tycker faktiskt att det var helt okej, fast att bror tyckte det var suddigt (men fokuserar man på det suddiga, så då får man skylla sig själv). Det blev att se på Alices i underlandet, som jag länge velat se, (det var riktigt bra om ni vill veta vad jag tycker). Om ni inte har sett den så tycker jag att ni borde gå och se den. Men om ni väljer att se den i 3D så tror jag det bästa är att sitta så nära mitten som möjligt.


Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder från påsken, men min kamera gick och dog när den höll på att föra över bilderna. Så får göra ett nytt försök imorgon. Då kan ni även få en update på vad jag hade för mig under påsk (om ni nu skulle vara intresserade av det).

Men vad har då MalinO haft för sig på senaste tiden då? hm.. Ja, jag har väl mest bara vart mig själv, tagit det lungt, umgåtts med familj, vänner och pojkvännen. Inte så värst mycket spännande faktiskt, men ändå har datorn och bloggen blivit lite väl dåligt prioriterat. Fast jag kännde att det var behövligt, ens liv kan ju faktiskt inte kresta runt elektronik. Om det skulle göra det så skulle det bli väldigt tråkigt enligt mig.

Nej nu har jag inte så värst mycket mer att skriva för denna gång, men ska försöka göra en påsk-update imorgon...


RSS 2.0