Brr...

Jag kom just ut ur en hemsk dusch! Av någon anledning så finns det inget varmvatten i mitt hem, och jag var tvungen att duscha efter en heldag i solen. Så det var bara för mig att gilla läget och stå där och skölja håret och kroppen i iskallt vatten! Och jag menar iskallt, inte ljumet eller ens det minsta varmt, utan iskallt! (Brr...) Trodde att jag skulle få kramp och dö i den kylan! Får hoppas på att de fixar varmvattnet snart, för annars kommer jag inte kunna duscha något mer, för det vill jag inte göra om igen på ett bra tag!




Dagen idag!








Det var min dag det, kan även säga att jag brännt mig ännu mer!
Inte bra, jag borde helt enkelt inte vara i solen, även om jag har
solsyddsfaktor 20!



Tisdag

Idag tänkte jag vara lite aktiv igen, ska snart ta mig iväg till stan för att träffa bellis och fixa en liten grej. Sen ska vi se till att få upp Karin och Cajsa på stan så att vi kan dra till stadsparken och slöa i solen. Annars ligger vi nog där själva och slöar (måste se till att bränna framsidan också). Så där kan man hitta mig idag och man har vägarna förbi.
Ska även försöka se till att syster tar sig dit med plutten, så att bellis kan få träffa dem innan hon drar tillbaka till skåne. Men jag hoppas inte på för mycket, verkar som om syster har lite mycket att göra idag, men jag kan ju alltid hoppas lite.
Sen blir det till att se vad som händer med resten av dagen, ska i alla fall se till att jag gör något annat än att sitta hemma. Jag har hört att det ska vara bra att röra på sig och ibland vara ute i friska luften.. :P

Nu måste jag ta och fixa mig i ordning så att jag tar mig iväg någon gång..
Laters!


Brunett-Bella




Gårdagen

Det blev inte så mycket bloggande igår, eftersom jag träffade på några vänner jag inte sett på ett tag.







Brännande häckar!?




Dagen

Ja dagen idag har vart rätt så slapp, man orkar ju knappt röra sig i den här värmen. Men jag ska inte klaga, är rätt så skönt att sommaren har kommit på riktigt. Såg att det är lika varmt och varmare här i Sverige än sydligare delar av europa. Så då slipper man ju i alla fall att dra utomlands i sommar, finns ingen anledning när vi har så fint här i Sverige.

Men det blev inte riktigt som planerat, att bara ligga på soffan, jag blev tvungen att cykla iväg till bror för att hämta min handsfree som jag glömde där igår. Så det har jag också hunnit med idag.
Till kvällen blir det tv, om det finns något intressant att se, sen ska jag försöka att lägga mig inte allt för sent eftersom man ska upp och jobba imorgon.

Så här fint och städat såg brors bord ut idag när jag kom dit! Han kan väl aldrig ha haft fest eller?




Hm...?


Lite bilder från gårdagen






Tidig Söndag

Nog för att jag brukar vakna rätt så tidigt, men inte såhär tidigt! Speciellt inte på en söndag. Jag vaknade nämligen kl 05.30, av att hela sovrummet badade i solsken, och värmen var olidlig! Så då var det ju bara för mig att ta mig upp och slänga mej på soffan (där det inte var så mycket svalare). Det är inte så kul att vakna så tidigt när man har chansen att sova länge, menmen, får försöka sova en stund på dag då (öppna ett fönster kan vara en idé). Idag skulle jag egentligen till Nathalie, men jag tror inte att jag riktigt orkar cyckla iväg i den här värmen och buss kommer inte ens på frågan en sån här dag, (kan ju även säga att jag är lite små bakis).


 
Gårdagen vart jättetrevlig! Först så umgicks jag med bror och syster, vi satt ute på en gräsmatta och åt donkan mat och slappa i solen, (shit vad varmt det var!). Sen började folket droppa in, så det blev lite förfest utomhus (eftersom lägenheten var som en bastu), senare förflyttade vi oss innåt för att spela rockband, jag kan säga att ingen var särskilt bra i den värmen. Det är lite små jobbit att festa när det är så varmt, tycker jag. Man blir jätte trött och orkar nästan ingenting, så jag var ganska lätt irriterad, men det blev ganska tidig hemgång för mig, drog mig iväg runt ett tiden (brukar bli kvar till 5-6 annars) och somnade direkt jag la mig ner.



Sen fick jag mig en jätterolig överaskning igår! Helt plötsligt från ingenstans så kommer Cajsa! Och jag kan säga att jag blev förvånad av att se henne, eftersom hon bor i norrland! Men vips där stod hon och jag blev jätteglad, har ju inte träffats sen i Januari. Så denna sommar kommer nog bli ganska så bra, har två kompisar som kommit tillbaka till Örebro över sommaren. (No more mobbade MalinO).




Lördag

Då vart det lördag igen, och strax är det dax för mig att ta mig iväg till bror. Till en början så ska jag, bror och syster sätta oss ute i gräset i solskenet. Till kvällen blir det utflyttnings fest hos bror, med rockband! Inte för att jag har tränat så mycket, men det ska nog bli bra det här. Jag hoppas på att det kommer att bli en bra kväll och att vi alla ska få ha det skoj.

Syster är på väg in till stan nu och på vägen kommer hon förhoppningsvis köpa donkan-mat till oss, så att vi kan få nya rostburksglas.

Så ikväll blir det sylt och raj-raj med rostburk!!!! :)

Så idag blir det antaglingen inget mer bloggande...
Så vi höres imorgon istället!


Fredag







King Of Pop, Död!

Som säkert alla nu vet, så dog Michael Jackson i natt (svensktid), av en hjärtinfarkt. Han dödsförklarades kl 14.26 (lokaltid). Det kom som en chock, imorse när jag satte på radion på vägen till jobbet, så var det första jag hörde Michael Jackson död. Min reaktion blev "Va? Sa de Michael Jackson? Den Michael Jackson?", det kom så oväntat. När man sen fick höra hans bror göra ett uttalande inför pressen så fick jag rysningar, man hörde på honom hur han kämpade mot gråten som helatiden satt i halsen.

Han hade nyligen gått ut med att han skulle göra en avskeds turné som skulle ha startat den 13 juli, men avskedet kom tidigare än det var planerat.  Man har ju alltid trott att han var odödlig, men nu vet man att det inte är så. Alla har vi något minne av honom och han har definitivt lämmnat ett avtryck i världen.


Idag skänker jag en tanke till hans nära och kära, hans familj och hans tre barn. Han dog förtidigt vid endast 50 års ålder, men på något sätt var det nog ändå meningen. Han kommer alltid minnas för allt bra han gjort, hans fantastiska famträdanden, hans danser, hans låtar och hans underbara röst! Det finns ingen artist som kan mäta sig med Michael Jackson, han var i en klass för sig!


Man kan säga vad man vill om Michael Jackson, men man kan inte förneka att han var ett musikaliskt geni och en fantastisk artist! Världen har förlorat en underbar människa och en fantastisk artist, men i himmlen finns det nu en ny stjärna...





Torsdag

Idag har det väl inte hänt så mycket, vart och jobbat en stund på morgonen och sen bara vart hemma och tagit det lungt (som vanligt) och njutigt i solen på min balkong. Tycker att det är så skönt med sol! Man blir mycket piggare och gladare när man ser det fina sommarvädret! Jag får ta och se till att dra ihop några vänner och dra iväg för att ta en heldag med bad och grillning! Skulle vara riktigt kul! Får väl se om jag i alla fall kan hitta någon som har lust att följa med. Annars får jag väl vara mobbad och åka iväg själv.. Men det kanske inte blir lika kul... Menmen.

Får se vad jag hittar på till kvällen, kommer antagligen dra mig ut mot balkongen lite senare när solen inte ligger på så mycket.


Improviserat tvättställ!




Onsdag

Nej nu ger jag upp! Jag har legat ute på balkongen ända sedan jag kom hem från jobbet vid 10, och nu känns det som om jag ska smälta helt och flyta bort ner för balkongkanten! Så nu förflyttar jag min in till soffan för ett tag. Får de om jag möjligtvis tar mig ut igen lite senare. Man vill ju inte bränna ihjäl sig i värmen, då blir ju resten av sommaren så tråkig.

Så idag blir det att vara hemma och ta det lungt, ligga och slappa på balkongen varvat med att slappa på soffan. Sen fram emot eftermiddagen så bär det iväg till jobbet igen.
Så ser planerna ut för dagen idag.

Hoppas ni har det lika skönt och soligt som vi har det här i Örebro! Man måste passa på att njuta av dessa varma soliga dagar, de varar ju bara ett fåtal veckor varje år.

Laters!



Knappeliknappar!


Mina och syters egen designade knappar!
(Du kan designa och beställ dina egna knappar på knapp.nu)


Kvällen






Sommar!

"Här kommer sommaren, får liv igen!
Aaaaaaah! Här kommer sommaren!
Den dyker upp som en gammal vän
Aaaaaaah! Här kommer sommaren,
Här kommer den! SOMMAREN!"



Äntligen har den kommit! Sommaren har nu kommit till Örebro på allvar! Och jag hoppas på att den är här för att stanna.
Fick nyss ett mess från min kompis  som berättade att det 33 grader varmt här! (Woho!)

Så direkt när jag kom hem från mitt möte på arbetsförmedlingen så satte jag igång med att fixa iordning balkongen.
Detta blev resulatet:


Så här ute kommer jag att bo hela sommaren!
Hur bra som helst, har fixat så att jag har både tv och dator att under hålla mig med här ute! Kan det bli bättre?
Helt perfekt!


Tisdag

Tisdag och sol! Klockan är snart bara 10 och det är redan över 20 grader ute! (Woho!) Nu kommer sommaren på riktigt, hoppas bara på att det håller i sig resten av sommaren, det skulle ju vara helt perfekt!

Idag ska jag ägna förmiddagen till lite städning innan jag ska dra mig iväg mot arbetsförmedlingen på ett möte där jag ska få lära mig hur man söker jobb (som om jag inte redan visste det). Jag hoppas att det inte tar allt för lång tid, och att de har något bra att säga, det är bara för mig att vänta och se.
 Efter det ska jag nog försöka att hitta på något ute i solen, kanske att jag skulle fixa i ordning balkongen? det skulle kunna vara en idé.

Nej nu ska jag sätta igång med dagen så att jag hinner något innan jag ska dra mig iväg!

Laters!


Där ska jag bo!



Kvällen



Har haft en mysig kväll! Nu blir det nog film som gäller för mig, Undrar bara vilken jag ska ta och se?
Det får nog bli någon bra skulle jag tro..


GrönskasFobi?

Jag har kommit på att det här med grönsaker inte riktigt är mig grej. Jo jag tycker det är jätte gott och så är det nyttigt och så. Men jag tror faktiskt att jag är lite rädd för det, eller ja rädd o rädd, det är ju bara det att hur ska man veta om det inte är ätbart längre? Jag merar hur vet man om salladen är möglig tex? eller champijonerna är för gamla? En gurkan kan man ju avgöra om den är ätbar eller inte, är den mjuk är den dålig. Men sallad? hmm... Blir nästan alltid så att jag får slänga mina grönsaker för att jag inte vet om de är för gammla. Eftersom är jag osäker så ligger de kvar i kylen ända tills det är alldeles för dåliga. Om jag inte köpt dem samma dag, har de legat i kylen i en veckan så blir jag osäker. Gör jag då mat på det  tex en sallad, så inbillar jag mig att de är dåliga och tar bara några tuggor och släger resten. Ska det vara så här?! Går det inte att på något sätt, sätta ut ett best före datum? Nej, det kanske det inte gör, men det skulle vara väldigt bra om det gick, så att personer som mig kan känna sig säkra.

Detta är bara en liten funderig jag har. You never know!


Ingen plutt för mig!




Måndag



(Ganska kul att det ser ut som att jag är flintis på bilden.. haha!)


Mera Midsommar!







Vad göra?

Jaha då sitter man här igen trött som en lilten mupp. Men inte skulle man kunna sova nu även om jag skulle velat det.
Vad ska man då hitta på? Uptäckte att det inte fanns något vettigt att se på tv:n nu, inte finns det så mycket vettigt att göra på datorn heller. Vad ska man då göra? Städa? Nee... Kanske att jag skulle ta och spela guitar hero en sväng? (måste ju träna mig inför lördagen). Det blir nog bra skulle jag tro.

Jag avslutar dagen med denna bild

(Måste ta och skaffa mig en bräda snart.. ;P)



Helgen

Gårdagen blev till att bara ta det lungt och slappa hemma hos Lelly med film och massa onyttigt. Mysigt och massa skoj!

Idag blir det en slappdag hemma och bara ta det lungt och vila ut inför den kommande veckan. Kan kanske behövas. Ska nog försöka ta mig mig iväg till Willys en sväng och handla lite. Kanske att man skulle ta en sväng förbi Donkan, skulle ju va gott!

Imorgon ska jag vara barnvakt en sväng till den här sötnosen!




Midsommar






(Fast att den kunde ha slutat lite bättre, så var det skit skoj! Tack Lelly för ditt stöd, du är en underbar vän!)
(Och tack alla andra för en underbar kväll!)



Pause

Som ni kanske har märk så har min blogg varit ganska så död den senaste veckan.
Jag bestämmde mig för att ta ett litet uppehåll från datorn ett tag, och då även från bloggen. Men nu ska jag börja blogga igen som vanligt.

Den senaste veckan har vart ganska rörig och det har hänt en del i mitt liv, men jag ska inte gå in på detaljer.
Jag kommer lägga up lite bilder från veckan lite senare idag.


Sylt och raj-raj!

Ja det blev en sen kväll igår, kom hem runt 5 på morgonen, så man kan säga att jag är lite trött. (Har nog bara sovit i ca 5 h)
Men vad gjorde vi egentligen hela natten? Jo först gick vi iväg till McDonalds för att köpa mat, sen bar det iväg hem till bror igen för att äta och titta lite på Montypyton. Efter det satte vi igång och spela rockband/guitar hero, villket var skit kul, jag tror faktiskt att jag kanske har blivit lite bättre, är nog expert på easy! Får ta och gå över på medium snart, (så fort mitt lillfinger förstår vad det håller på med). Höll nog på till typ ett - två någon gång med spelandet. Sen satte vi oss framför youtube villket kan vara lite små farligt eftersom man fastnar när man hittar en massa kul saker. Så jag har suttigt och skrattat halva natten och vi hittade massor med roliga videos, gillar speciellt några musikvideos så var på ungerska (tror jag) där man har lagt till svenska text (som det låter när de sjunger).

Rostburk (sylt och raj-raj!)



Käppvietnames (Men jag är ursinnig!)


De är hur roliga som helt! så titta på dem!


Nej nu ska jag lägga mig på soffan ett tag, laters!


Ändrade planer

Jag tror att det kan bli ändrade planer för mig ikväll. Bror tycker att jag ska komma förbi och spela guitar hero och käka Donkan-mat. Jag funderar starkt på att dra mig iväg, om jag orkar. Detta betyder att jag inte får se på Babel ikväll, lite tråkigt, men får väl ta och se till att jag får se den någon annan gång istället.

Nej nu ska jag byta om till riktiga kläder och ta mig iväg!

Ha en bra kväll!


Lördag

Idag tar jag mig en slappar dag framför tv:n, känner att jag inte har lust eller ork att göra så mycket mer idag. Men ibland så behöver man slöadagar när man bara kan vara och ta det lungt.


Hittils har jag sett en massa olika serier och så har jag även sett Rasmus på Luffen, (Älskar Astrid Lindgrens filmer).
Sen har jag hunnit med att laga mig lite mat också, Fläskottletter med ris, champinjonsås och kokt sparris, (Mums!).
 


Annars har jag inte gjort så mycket. Ikväll blir det nog att se Babel (21.15 Tv4), som jag inte sett förut (undra om den är bra?).


Shopping

Det var den här klänningen som jag råkade bli kär i.
(Tack baby!)


(Me like!)

Hittade detta söta halsband på Ur&Penn


Hitta även denna söta grodring på Ur&Penn




Grannar!

Asså seriöst! Bara för att man har en bas behöver man inte dra på högsta effekt!
Här sitter jag och försöker äta i lungn och ro. Vad händer då? Jo hela min lägenhet börjar skaka! (Och jag skämtar inte)
Rutorna skallrar och jag kan inte ens höra min egen tv. Allt jag hör är DUNKDUNKDUNK!
Visst att man kan få spela lite musik och så ibland, och ha fest om man vill det.
Men vill man spela högsta volym med sjukt hög bas, så får man f*n ta och skaffa sig ett hus!
Bor man i lägenhet så får man faktiskt ta lite hänsyn, det är tur att jag inte jobbar på helgmornarna längre...

Undra om de vet om att man kan få tinnitus av bas?



Trallala

"O'Boy! villket vackert väder, solen skiner idau
O'Boy! Det bara regnar kläder, men va f*n det gillar jau!"


(Kläder? Fråga mej inte...)




Fredag

Fredag och regn, ja så är det här i Örebro i dag i alla fall. Vad jag förstod så är det inte bara här det regnar utan i större delen av sverige. Men jag tycker faktiskt att det är lite mysigt, men det beror nog också på att jag bara ska vara hemma och mysa idag.


Dagen hittils har jag inte gjort speciellt mycket, jobbat, ätigt, tagit ett bad och sovit lite. Men får se till att hitt på något skoj här hemma idag. Kanske jag skulle spela lite guitar hero? Igår köpte jag nämligien guitar hero till mitt PS2! (Woho!) Efter att jag kom hem från stan igår,, hittade jag reklamen innanför dörren och i tidningen från rösta såg jag att de sålde just guitar hero till PS2 gitarren kosta bara 199 kr och spelet kostade lika mycket. Så jag vände i dörren och cycklade i väg och köpte mig det. Så nu hoppas jag på att jag kan bli lite bärre på det, men jag är tveksam, tror att jag är lite av ett hopplöst fall. Menmen kul är det i alla fall.




Nu blir det att tittat på Tyra ett tag (TyraBanks show + Top model), sen får jag se vad jag hittar på.


Gårdagen

Ja igår så var jag som sagt uppe på stan och umgicks med Nathalie. Vi drog runt i några affärer och titta runt och pratade om allt möjligt skumt som vi hade i tankarna. Jag kan säga att vi kanske inte är de mest normala tjejerna i stan, men hey vem vill va normal, när man kan vara sig själv?



(Gårdagens- MalinO)


Inne i en affär hittade vi den här skyltdockan.

Och då undrar jag, är detta det nya modet? ska man verkligen ha shortsen på det sättet?
Häng-shortsen, jag tror inte jag förstår mig på det modet.


Örebro har blivit en konst (-ig) stad, hittade några fler konstverk igår.

Jag tycker att det är jätte kul att de har börjat med att utsmycka stan under sommrarna.
(De började med det förra året)
Är väldigt kul att titta på och det snyggar även upp lite här i stan (Me like!)
Det kan de gärna få fortsätta med varje sommar tycker jag.

En hand i vattnet?

Denna är nog en av mina favoriter, tycker den är lite rolig.

När vi inte orkade gå längre satte vi oss i central parken, framför den här trevliga gubben.
Där satt vi och jag kan säga att vi har tjänat in några pensionärs poäng!
Vi matade nämligen fåglarna, och ja det var väldigt roligt.
Speciellt när det kom en arg skrattmås och kura ihop hela kroppen
medans han jagade alla andra fåglar och skrek på dem.
Det såg i alla fall väldigt kul ut.
(Det märks att man börjar bli gammal...)


Sen var det dax att dra sig hemmåt igen efter en trevlig stund på stan.


Ja det var min Torsdag det.


Min killes udda vän

Om ni undrar vad jag menar med att min killes kompis är lite udda
så kan ni titta på det här så förstår ni säkert vad jag menar.






Tack för upplysningen!

En del människor säger de mest uppenbara sakerna.
Som tex. "Det här är en trottoar!"
Näää.. det menar du inte?! Tack för upplysningen!



MalinO-Bartender?

Jag funderar allvarligt på att utbilda mig till bartender. Men vart ska jag få 15 000 ifrån? hmm...
(Det är inte lätt när det är svårt.)
Måste ju gå att hitta en utbildning som är billigare...
Men vart ska pengarna komma ifrån?
(Det är frågan det)




Torsdag

Idag har jag vart på stan men Nattis! Det var trevligt... Massa kul och flum (Lite shopping). Men nu har min kamera gått och dött (Typiskt) så bilder får vänta tills imorgon.. tyvärr. Så kommer skriva mer om dagen imorgon, och bilderna på klännningen och det inköpta sakerna får vänta tills imorgon det med.

Jag kan i alla fall säga att idag har jag fått reda på att jag kommer bli rik på tisdag! Men tyvärr får jag inte spendera allt på shopping (attans!). Det blir till att spara så att jag klarar räkningarna i sommar...

Skriver mer om dagen imorgon! Nu blir det tv, (om jag hittar något intressant som kan locka).

Puss!


Onsdag

Ja då var den här dagen över och snart dax för mig att hoppa i säng. Dagen har jag spenderat tillsammans med min pojkvän och hans något udda kompis. Vi skulle egentligen bara ses en kortis innan jag skulle jobba, men när jag väl kom till jobbet hade tjejen jag skulle hjälpa trott att jag inte skulle komma, så hon hade redan gjort allt. Så då det fanns inget för mig där att göra. Då var det bara att ringa pojkvännen igen så att han kunde hämta upp mig. Det blev att vi drog iväg på en shopping runda, eftersom hans vän skulle köpa sig byxor och skor. Första stoppet blev på Lager 157, och oj vad mycket fint de har fått in! Jag ville ha så mycket men hade inga pengar. Råkade även bli kär en en jätte söt tub-klänning, men eftersom jag är fattig så insåg jag att jag inte kunde få den. Men då var min pojkvän så söt att han köpte den till mig i alla fall! Så jag blev jätte glad!
Efter det drog vi vidare ut till Mariebergs köpcentrum, där min kille och hans vän hitta sig lite kläder och skor. Så alla blev nöjda och glada. Shoppingrundan avslutades med ett besök på MAX för att äta, sen bar det iväg hemmåt, och nu sitter jag här.

Ja det var min dag det, jag tänkte försöka att lägga upp bilder, på klänningen och de saker jag köpte på stan i går, under dagen imorgon.

Imorgon så ska jag träffa Nattis, det var ett tag sen, vi hade nog tänkt oss en picknick, men verkar som om vädret inte riktigt vill det, så får se vad vi hittar på.

Nej dax att sova! God natt!


Dagen i bilder


Dagens Malino!


Träffade syster upp på stan.
Där hittade jag en skulptur som var en exakt kopia av henne!
(Jag kallar den för den ihopskrumpnade kamelen!)


(Konstig konst...)



Men den här lilla apan var ändå min favorit! Så söt! (Me like!)


Min söta knäppis syster!





Tisdag

Idag tog jag en tur upp på stan för att träffa syster och Denver. Vi gick runt och tittade i några affärer, och ja, jag shoppa lite. Men de va inte så farligt, passa på att ta en sväng till McDonalds också för att äta, så att vi kunde få de snygga coca cola glasen för den här säsongen! (Me like!)
Det är nog ungifär vad jag har haft för mig idag, ikväll blir det att ta det lungt se på tv, ta ett bad, fixa mat och kanske lite städning. Ska ta och sätta igång med det nu, bilder från dagen kommer förhoppningsvis lite senare idag.







Söndag

Idag har jag inte haft särskilt mycket för mig, har mest bara suttigt hemma och slöat. Men har hunnit med att städa lite och fixa iordning min klädkammare, så nu har lite ordning där i alla fall. Upptäckte att jag har sjukt mycket kläder, men inga jag kan lägga undan. hmm.. Men det är väl bara bra, jag skulle nog kunna ha på mig en ny topp varje dag i ett halv år utan att behöva tvätta.

Nej jag har inte mycket att skriva just nu.. får se om det blir lite mer imorgon...


Gårdagen

Ja, igår var det då Sveriges nationaldag. Så jag drog iväg till stadsparken för att träffa mamma, bror, syster och lilla Denver. Men man kan väl säga att vädret inte var det bästa, vi satte och för att äta under ett träd innan vi gick bort till stora scenen för att se va de hade att visa upp där. Men sen kom spö regnet! Hade ju hoppas på att det skulle vart strålande solsken, men det vill tydligen inte vädret. Så blev att vi stod där och tittade till det sluta regna så att vi kunde åka hem.
Men det vara i alla fall trevligt tycker jag, man får väl göra det bästa av situationen.






(Denver har det i alla fall bra i sin vagn)


(Syskonen-knas)


Detta var vad jag tyckte om vädret


Gaah!

Ibland så önskar man att man bodde i ett hus långt i från närmsta granne.
Jag tror att mina kära grannar har införskaffa sig någon slags synt som har spelat alla låtar som finns instalerade, om och om igen i säkert tre timmar nu. Förstår ni hur galen man blir av detta plingplongade som ibland brytsav av någon helt opassande ton och med smällar av två händer som slår på alla tangenter på en gång?
Jag som tyckte att det räckte med att de fick dunder högtalare med sjukt hög bas i julas. När de äntligen har lugnat ner sig med det så tar de och skaffar sig en synt! Nej nu flyttar jag! Nu mera ska jag i min systers garage vara sig hon vill eller inte!




Fredag

Hade en jobbig natt i natt igen, vaknade vid kl 4 och mådde skit, men nu känner mig mycket bättre. Nu vill jag bli frisk! Orkar inte vara sjuk längre, det är ju så jobbigt.


(Sjuklingen)



Idag tar Örebroarna studenten och eftersom jag missade marknaden igår, så var jag bara tvungen att ta mig upp på stan en snabbis för att se lite på de glada fulla studenterna. (Vill ju inte missa hela sommarstarten) Fast jag tycker lite synd om dem, det brukar alltid vara rekordvarmt med strålande solsken på studenten, men inte i år. Kallt blåsigt och mulet, men de slapp i alla fall regnet när de åkte runt på sina flak. Hoppas att alla studenter får en underbar dag! Och de får det mycket roligare än jag hade på min student! Jag menar det är ju sista dagen innan hellvetet startar. (Lycka till med jobbsökandet).



Imorgon är det nationaldagen och jag ska se till att jag mår bra tills dess. Ska i så fall till stadsparken med mamma, syster, bror och Denvec för att mysa lite och äta gott (men blir nog inte så mycket ätande för mig). Det är även  medeltidsmarknad i Wadköping i morgon, så vi tar nog en sväng förbi det med. Så nu är det bara att hålla tummarna på att jag ska få må bra, måste ju i alla fall vara frisk tills på måndag eftersom jag inte har råd att vara sjuk längre.


Hoppas alla har en bra dag!


Dessa är mina symtom





Tråkigt att vara sjukling

Usch vad tråkigt det är att sitta hemma och vara sjuk. Jag skulle mycket hellre jobba än att sitta här helt ensam och må dåligt. Men i dag mår jag i alla fall lite bättre, men kommer bli hemma imorgon också så att jag inte råkar ut för något återfall. Men de är ju så konstigt, nu när jag är sjuk så vill jag ha så mycket att äta, pizza, quisadillas, kebab, falafelrulle, pommes allt onyttigt jag kan komma på! Men det skulle nog inte vara så bra att äta det, jag får nöja mig med mina riskakor och de torra skorporna. Det är jobbigt att vara magsjuk när man älskar mat!





Sjukling

Jag kan ju inte påstå att jag har haft en trevlig natt precis. Vaknade vid kl 2 och kännde hur otroligt dåligt jag mådde, sen satte det igång, Maginfluensa! Inte alls kul! Så ni kan ju tänka er hur jag har spenderat natten och dagen.
Är totalt uttorkad och kan inte ens få ner vatten, så jag får hoppas på att jag blir lite bättre under dagen, just nu kan jag knappt stå upp utan att svimma. Nu hade det vart skönt att bo hos mamma igen, där någon kan ta hand om en, nu måste jag ju klara mig själv och fixa. Mamma ska i alla fall komma förbi med lite sjuk mat och sånt, det är ju bra.

Nej, nu ska jag lägga mig ner och dö för en stund.



Det spökar!

Igår uppenbarade sig ett spöke!


(Tycker att den är väldigt lik lilla Denver.. hmm?)



Tisdag

Idag vart det inte lika soligt väder inte. Men känner att det behövdes lite regn så att jag kan städa mitt hem och tvätta och sånt nödvändigt. Sen får det gärna bli lite sol igen!

Dagen så här långt, har jag hunnit dammsuga, tvättat en maskin och sen latat mig. Hmm.... borde väl ha hunnit lite mer men vad ska man göra när man är slö? Nä, får se till att jag får lite mera gjort innan kvällen i alla fall. Kan ju inte bara sitta här och vara sysslolös, det går icke.

Nu ska jag ta tag i städningen igen!

Ha det bra!


Gårdagen

Ja igår blev det inte mycket bloggande, kan ha berott på att det var så otroligt fint väder. Jag, syster och Denver satt i stadsparken och lata oss i solen. Kommer nog bo där större delen av sommaren, om det blir fint väder.
Det var faktiskt jätte mysigt att få umgås med syster och bebis, vi satt och åt en massa onyttiga saker och pratade.


(MalinO i solen)


(Lilla Denver)




Jag hade en jätte bra dag tillsammans med två av mina älsklingar!


På kvällen umgicks jag med några vänner och dansa loss i en bil och sjöng allt vi kunde, för en kort stund innan vi drog oss hem till sängen för att sova.


Måndag

Igår så drog jag iväg till Lelle och slöade i solen på hennes balkong hela dagen. Men inte blev jag något brunare för det, tror att jag kan ha fått en fräkne (illa). Nej jag har bestämt mig för att jag inte längre ska se ut som ett spöke medans alla anndra förvandlas till pepparkakor. Det är nog min plan för sommaren, kommer nog inte lyckas så bra, men ändå.

Dagen idag kommer bli att åka upp på stan för att träffa syster och Denvec, och sitta och lata sig i solen. Det kan nog bli trevligt.





RSS 2.0