Äntligen ett vardagsrumsbord!

Nu har jag blitt med vardagsrums bord! WOHO! Känns skönt att ha ett bord nu så att man slipper lägga allt man ska ha på golvet/mattan i vardagsrummet. Så jag är jätte nöjd, blev ett trä brunt glas bord, helt perfekt, förutom att färgen kanske inte passar allt för bra ihop med mitt vit/svart/lila vardagsrum. Men jag är glad ändå, måste bara fixa iordning lite så att jag kan bli nöjd med lägenheten någon gång. Men jag blir ju aldrig nöjd hur mycket jag än möblerar om och har mej. Men det får väl vara som det är ett tag i alla fall.
Det som fattas i lägenheten nu är en diskmaskin, och så måste tvättmaskinen bli inkopplad också. Men det kommer, är ju inte så jätte brottom med det just nu i alla fall.

Om ca 1 timme blir det att åka och jobba igen, är ju i och för sej bara 2 timmar, så det ska jag väl klara. Men ändå jobbigt att ta sig iväg igen. Fick föresten min ansökan till soc beviljad så nu slipper jag gå och oroa mej över pengar. Känns som om det här blev en bra dag för mej. Sen kom jag just på att jag bara har imorgon kvar att jobba innan jag får ta helg! Så skönt!

Love!

Bröllop?

Jag har just kommit hem och satt mig framför datorn, efter att ha vart iväg och umgåtts med Lelle hela dan. Väldigt trevligt, var ett tag sen vi umgicks själva. Så det blev att slöa, kolla knäpp saker på youtube och sen drog vi iväg till makedonkan. Jag vet att jag inte borde köpa skräpmat och sånt när jag har så dåligt med pengar, men ibland så måste man ju unna sig lite. Orkade dessutom inte ställa mig och laga mat.

Fick ett samtal för ca 1 timme sen från en tjej som ville ha mej som vittne på hennes bröllop på söndag! Väldigt kul, eftersom jag inte pratat med henne så jätte mycket och inte känner henne allt för bra. Så blev jätte glad att hon kom o tänka på att ha mej som vittne! Enda kruxet är att jag måste bära slöja, hmm... men de ska jag nog fixa fint! Kommer ju bli snygg som satan i slöja! Men seriöst så ska de bli kul, men klart att jag är lite avundsjuk på att de ska gifta sig. Eftersom jag och min pojkvän har vart tillsammans i snart 5 år och vi varken bor ihop eller är förlovade. Menmen det kommer när det kommer som jag brukar säga. Men förhoppningsvis så kommer vi förlova oss snart, om jag nån gång kan få som jag vill. (Jag har inte ens träffat hans förälldrar än! med undantag från när han tog studenten och vi hälsade på varandra. men har inte talat med dem än.)
Vet inte riktigt vart livet ska ta en, ibland känns det som om man bara står still och trampar på samma fläck år efter år. Eller jag går snarare bakåt. hmm... det här med liv är en skum sak.

Nä nu blir det till att se på desperate houswives sen sova. Ska ju upp tidigt till jobbet imorgon.

Bye!

Sommar?!

Nä nu har jag bara legat och latat mej hela dagen. Inte har jag diskat eller städat nått, men man kan ju inte alltid orka allt så fort man är ledig. Jag har i alla fall badat och tvätta håret, så att jag känner mig fräch och fin, har även lagt mitt hår i rakbena. Hmm.. var ett tag sen man hadde det och ja det funkar det också, kanske man skulle ha det lite då och då?

Nu hade jag tänkt att ta mej en cyckeltur till Lelly och se hur hon har det. Måste ju ut i det fina vädret, känns alldeles för tråkigt att sitta inne och mögla när det är sol och varm. Jag tror att det blivit sommar nu, man kan ju i alla fall hoppas att det ska hålla sig så här ett tag till. Nu är jag trött på kyla på ett tag så sommaren är glatt välkommen!

Love!

En skön morgon

Det är så skönt att vakna upp efter att man fått sovit precis så länga man vill, och sen bara lägga sig på soffan och slöa med lite juice och choklad. Sen får jag väl se vad det blir av resten av dagen, jag ska nog inte bara ligga och slöa i soffan, fast det låter ganska så lockande. Nä jag ska nog ta och försöka fixa lite här hemma, diska och städa, kanske även ska försöka få ordning på balkongen så att man kan sitta där i det fina vädret.

Igår hade jag väldigt trevligt hos bror, vi spelade gutiar hero,(jag var sämst som vanligt), åt mat och kollade på the it crowd. En överaskande rolig och bra serie, den kan jag se mer av, samma sjuka humor som jag har. Så jag kan rekomendera er att se den om ni med har samma weard'a humor som mej.
Så jag kom hem någon gång runt 22.30, så jag var lagom trött, men jag ville ändå inte sova, så jag prata lite med systeryster innan jag la mig i sängen och läste lite. Men det gjorde ju inget eftersom jag inte skulle upp tidigt idag, så jag känner mig ändå skönt utvilad. 

Usch, när ska den här jobbiga förkylningen ge sej? Börjar bli lite trött på att vakna upp med helt täppt näsa och ont i halsen. Får hoppas på att den snart går över, så att man kan känna sig som en människa igen.

Nä nu är det nog dax för att lata sig ett tag till!

Love!


Måndag

Ja då var det en ny dag. Hittils idag har jag hunnit med att jobba några timmar, träffat soc, sett på tv och slöat. Men snart ska jag ta och resa mig upp från den sköna soffan igen och ta mig iväg till bror. Hälst skulle jag villja ligga här hela dan, eftersom jag är lite små lat idag. Men det känns för tråkigt att bara ligga hemma och ruttna, så det blir nog trevlit att komma iväg lite det är ju dessutom så fint väder ute. Sen är det skönt att veta att jag är ledig imorgon (så skönt!) så jag har ju hela kvällen, natten och dagen imorgon till att slöa om jag nu känner för det. Nä nu måste jag ta och göra mig iordning och cykla iväg.

Hej då!

Bästa födelsedagskortet

Bästa födelsedagskortet!

Fick det av mamma! Jag älskar det!
hihi

Dagen

Ja då var man klar med jobbsökningen för idag, det blev nog ca 10 jobb jag sökte. Hoppas att jag åtmnstånde kan få komma på intervju på någon av dem, men jag har inga förhoppningar om det. Menmen får väl se vart framtiden tar en, you never know!

Blev till att träffa pojkvännen en sväng idag, som vanligt lite fika och lite mys, vi fick även med oss en udda arab. Så det var trevligt, skönt att komma ut från lägenheten ett tag. Sen gick jag till affären och inhandlare sånt där man måste ha ibland, alltså mat. Just kom på nu att jag köpte en glass, hmm jag kanske skulle ta och äta den snart, köpte en sån där nogger mint, måste ju se hur den smakar. 

Imorgon ska jag och träffa soc och prata om i fall jag får några pengar så att jag kan klara av mina räkningar. Skulle vara skönt om jag kunde få lite soc-stöd så att jag slipper stressa upp mej över att jag inte har några pengar. Men förhoppningsvis ska jag väl kunna få ett jobb snart, men man vet ju aldrig är ju lite jobb brist i sverige just nu.
Sen till eftermiddagen ska jag ta mig en tur till bror och spela lite gituar- hero! Och äta hans berömmda spenatsoppa. Det blir nog trevligt, skönt att slippa göra kvälls mat också för en gångs skull. Nä nu ska jag ta och pröva den där glassen som ligger i frysen.

Bye...

va ska man hitta på?

Jag undrar vad jag ska hitta på? Känner mig lite slö idag, men känns som om jag skulle villja hitta på nått. Är lite synd att det inte är fint och soligt ute, då skulle jag kunna ta och sätta mig på balkongen och slöa med en bok och ett glas cola. Men känns inte så lockande när man tittar ut på en grå himmel.
Just nu sitter jag och kollar reprisen av project runway, men efter det får jag nog ta och hitta på nått att göra.

Ensamhet är både skönt och jobbigt på samma gång. Det är jobbigt när man är rastlös och vill göra nått, men det är skönt när man är trött och slö i hjärna och kroppen. Kom just på att jag måste ta och söka lite jobb, ska mejla handledaren senart imorgon. Man tappar ju intresset helt av att söka jobb, när det enda svar man får är "tillsatt med annan" eller inte får nått svar alls. Men får väl ta att komma igån med det också nu. usch va jobbigt! aja sånt är livet!

Bye

Vattenfräs?

Nån som vet vad en vattenfräs e?
Kom gärna med förslag...

två dar i ett

Igår blev det en hel dag med syster på stan! Blev en sväng till Mc donalds först för att äta. Sen tog vi en tur runt på stan för att hitta en present till mej. Det fick bli ett spel till mitt PS2(Worms) sen fick jag också ett jättefint linne! Så jag är jätte nöjd med det. Sen tog vi och gick hem till mej, det var ju så fint väder så var jätte skönt att ta en promenad. Kvällen blev bara till att slöa, titta på talang och göra dajmfluff. Sen kom vi på väldigt sent att vi kanske skulle ta och sova eftersom jag skulle få gäster idag,

Idag så tog vi oss upp tidigt och började städa och baka tårta, men hann ändå inte klart innan mamma ringde på dörren, menmen blev ju bra ändå. Fick massa fina presenter av mamma och pengar av bror, de var trevligt att ha lite folk hemma och fira lite, men blev lite tomt när alla gick. 
Det blidde ingen fest ikväll för mej så jag håller på att dö av tråkighet! Känns lite trist att det inte blev nått när jag har sett fram emot det och att få träffa lite folk och ha lite kul. Men så blev det icke, blir en hemma kväll i ensamhetens tecken, de suger. Finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken, har man inga vänner är det svårt att hitta på saker. Känns ju inte riktigt som om folk bryr sig om en, man blir ju lätt lite ensam av att alltid sitta själv hemma och glo på tv. Visst att det kan vara skönt ibland men jag känner att jag börjar bli för rastlös för att bara sitta still.

(Det är faktiskt sant att efter 19 går livet bara utför!)


B-Day!

Vilken bra dag! Vilken bra dag! För vi firar din födelsedag idag! Du kom ut och du skrek, du va liten och blek och det var på din födelsedag! HIPP HURRA!
HURRA FÖR MEJ!

Ja då var man tydligen 21 nu också. Hur gick det till?! Va det inte bara typ 2 månader sen jag fyllde 20? Ojojoj... Man börjar bli så gammal att man inte längre hinner med! Inte bra inte bra! hmm...

Jag som trodde att ag skulle bli tvungen att sitta hemma ensam idag, men oj vad jag hade fel! Först gick jag förbi Lelly Love en sväng och kollade hur det var med henne efter operationen och så, och allt vara bara fint med henne. Sen ringde min far och vill bjuda mej på lunch på Bambo (favorit restaurangen), sen skulle vi hitta en present till mej. Skulle få nått till hemmet, tittade lite efter vardagsrumms bord, men hitta inget idag så det blir till att leta vidare en annan dag. :)
Men jag fick i alla fall en kavaj och en mat-våg av min far! ojojoj han har verkligen slott på stort i år! Inget schampo och balsam här inte! Nä nu vill jag bar få reda på vad jag ska få av resten av familjen, tror att jag kommer få en fisk i en sko av min bror. hmm.. men det är bara att vänta och se!
Sen efter att jag vart med min pappa så träffa jag pojkvännen en svän, vi gick först och fika, sen bjöd han mig på mat, kurdisk kebab! mm yumi! Min två favorit måltider på samma dag! Snacka om lyx! ;P hehe...
Imorgon kommer ialla fall syster yster och hälsar på, det ska bi roligt!
Ja sen verkar det som om jag inte kommer att få nån fest på lördag i alla fall, så är väldigt besviken faktiskt. Jag hade ju sett fram emot det. Jag kommer ju aldrig ut och träffar folk, så det hade vart lite skoj och hitta på nått för en gång skul. Menmen jag får ju inte som jag vill, som vanligt.
Aja Ciao!

ledig dag.

Ojojoj vad jag har vart duktig idag! Eftersom jag inte har något jobb på tisdagar så har jag inte bara slöat idag även fast att jag bara vart hemma.
Jag börjar äntligen få lite ordning i mitt hem. Jag har nämligen fått en riktiga dammsugare, så idag har jag dammsugit nästan hela lägenheten och ja det blir renare med en riktig dammsugare. Sen har jag moppa också. ;) såå skönt när man känner att det är rent! Jo jag har även platerat om en växt, fixat Ninni och diskat! Duktigt! Det är så det blir när man är van vid att jobba massor och helt plötsligt är ledig. Ja, jag känner mig lite duktig i alla fall.

Ja nu är det ju bara 2 dar kavr tills jag fyller. Men vet inte hur mycket jag ser fram emot det. Kommer antagligen att sitta själv på min födelsedag, det är väl i och för sig ganska så skönt. Igår blev det bestämmt att jag skulle få en födelsedags fest på lördag, men fick reda på idag att det antagligen inte blir nått, eftersom min pojkvän inte fick ta ledigt från jobbet. Så det är ju lite surt, blir nog till att ha myskväll med busan och Ninni i stället. Familjen ska i alla fall komma på lördag, och Vera Pruttlera kommer på fredag och sover över. Så helt själv blir jag då inte. :)

Bye


Den elaka colan!

Igår träffade jag på en elak cola som hade något emot både mej och min digitalkamera.
Jag hade stäng den ordentligt innan jag la den i cyckelkorgen, men ändå så lyckades den på nått mystiskt sätt läcka ut cola över hela min kamera! Jag vet inte hur, eftersom när jag upptäckte det kollade om den på nått sätt kunde ha läckt, men det kom inte så mycket som en droppe ur den efter jag jag hållt den upponer och åt alla håll. Jag tror att den bara var ute efter att skad min kamera! Sen så fort min kamera kom i närheten av cola flaskan började den att fräsa och låta.
Skum! Mycket skumt!

Den elaka colan!

Orka...

Jag vet att detta skulle bli en mer possitiv blogg om mej.. men jag kan inte alltid vara så possitiv.
Livet suger, kan jag säga allt och inget blir som man vill. Jag vet inte hur länge jag står ut, börjar bli jobbigt att sitta hemma i sin ensamhet, ha panikattacker, inte ha nått jobb, vara talanglös, vara deppig, barnlös, ogift och allt annat. Orkar bara inte, jag vill inte se alla dessa lyckliga människor runt omkring mej. Jag har inte lyckats med speciellt mycket i mitt liv. Jag känner mej ganska så värdiglös till och från, och fattar inte hur jag lyckas stöta bort allt och alla runt mej. Det är lite konstigt alla försvinner iväg från mej och jag har ingen aning om varför. Det enda jag begär av livet är att få vara lycklig! Varför kan jag då inte få vara det?!

Skönt med helg!

Det är så skönt att det är helg! Jobbade sista dan med kvälls vikariatet i onsdags, såå skönt! Men skulle ju behövt pengarna. Menmen, jag skulle gått in i väggen om jag fortsatte att jobba så en längre tid till. Så på så sätt är det ju bra att jag slipper. Så att jag kan komma igång med mitt liv igen och träffa vänner och framför allt hinna med att diska och laga mat! Det behövs verkligen.

Idag har jag mest slappat, gick en promenad med Lell och vovarna på förmiddagen och pratade lite och så. Men sen har jag bara vart hemma, slappat sett på tv och städat. Det var min dag det, jag kan säga att det behövdes verkligen en slappar dag! Fast jag har ju lite överskotts energi efter att jag vant mig vid att jobba så mycket. Det har resulterat i att jag möblerat om hela lägenheten och i pricip ställt om allt jag har på andra ställen än de var innan. Men jag tror att det blev bättre så här än innan. Aja, Imorgon blir det väl en liknande dag, ska väl ta och hinna med disken imorgon och ta itu med Ninnan. 

Bye

Trött i allt jag har...

Nu får jag hoppas på att jag jobbat min sista dag med både morgon och kväll.. Men man vet ju aldrig.. (suck) Men jag får försöka att stå på mej att faktiskt få de att förstå att min kropp inte orkar mer. Känner mig helt slut med ont i kroppen och ont i huvet. inge bra de, det kommer ju slute med att jag går in i väggen om jag ska fortsätta att jobba så här. Det funkar ju inte. Nä! Nu vill jag inte mer. Jag måste ta hand om mig själv och se till att få ordning på mitt liv, hinner ju inte ens städa, diska och laga mat. Det får det allt bli ändring på.

Ciao!

Orka med folk!

Jag orkar bara inte med folk längre... Särskilt orkar jag inte med folk som är så otroligt omogna och saknar sinne för att diskutera och istället sänker sig till sandlåde nivå. Seriöst jag vet att folk i min ålder är ganska så omogna men att någon som är i medelåldern ska va så omogen det är ju helt j*vla sanslöst! Snälla växupp nån gång, man kan inte gå runt och tro att man kan bete sig som en tonåring hela livet. Vuxna människor kan faktiskt diskutera, om man som vuxen inte kan ta en diskussion så är det något som är fel. Och jag kan säga att man inte heller avslutar mitt i en disskusion med att ge fingret till någon och gå därifrån. Man ska inte tro att hela världen kretsar runt en och att allt ska ske på ens egna villkor. Om du lovar något får du allt ta och hålla det! Det är faktiskt väldigt viktigt, jag kan säga att jag litar inte på folk i pricip  överhuvetaget eftersom jag alltid blivit sviken i hela mitt liv av en person som lovar och lovar men aldrig gör nått! Mycket snack och liten verkstad. Sen tycker jag också att man ska kunna erkänna sina fel och inte vända allt emot någon annan och lassa över allt ansvar på en annan person. Det är väldigt fegt och fel gjort.

Och vågar Aldrig mer säga till mig att "Sen skiter du i det , som vanligt!". Jag skiter aldrig i något, tillskillnad från dej som skiter i allt och alla och enbart tänker på dej själv! Jag är en person som gör allt för att alla andra ska vara glada och må bra, även fast att jag varken orkar och har lust vissa gånger! Men jag gör inte ett skit för att jag ska må bra och vara lycklig. Så säg aldrig att jag skiter i saker för det gör jag f*n aldrig!
Jag vill bara säga väx och se den verklighet som vi andra ser. Anledningen till att jag skriver det här isället för att ta det ansikte mot ansikte är just av den anledning att du inte kan ta en disskusion som en vuxen. Hoppas att du känner dej träffad och förstår att jag älskar dej, fast att du kanske inte fattar hur mycket du betyder för oss, som du har försummat under 10 års tid. Du har nog inte märkt det själv, men det har vi, det känns som att du varken känner oss eller tar del av våra liv. Kanske det är så att man måste skaffa barn för att du ska höra av dej, och bry dej. Jag är trött på att gråta efter att jag träffat dej. Jag veta att den du en gång var, kommer du aldrig mer att bli, det är synd, för vi saknar dej, vi saknar den du var, den som brydde sig och visa hur mycket vi betydde. Men det är numera bara ett minne som jag alltid kommer att bära med mej, av den person du var förr. Men snälla kom tillbaka! Du kan ju alltid försöka...

Livet flyger förbi och jag hinner inte med!

Okej nu är det bara 2 h kvar tills jag ska tillbaka till jobbet, usch orakar inte. Men är ju bara ikväll kvar innan jag får 4 lediga dagar så jag ska väl vara nöjd. Det är nog inte allt för mycket att göra i kväll tror jag, så det går nog rätt fort.
Ja nu har jag skaffat twitter oxå, har hört massa om det och nu har jag skaffat mej det så att jag kan följa massa folk och se vad de har för sig, tex ellen degeneres och adam alsing. :) Får ta och kolla upp om det finns några fler intressanta folk att följa där. Men det tar jag och checkar senare. Just nu ska jag bara chilla tills jag ska dra mig i väg till jobbet. Sen ska jag nog hinna med att träffa pojkvännen en stund i kväll, men vi får väl se. Han kanske inte har tid att träffa mej, vad vet jag?

Ja nu är det bara exakt 2 veckor kvar tills jag fyller 21, känns helt sjuk! Jag menar det känns som om det bara var ett par månader sen jag fyllde 20 men igentligen har det gått ett helt år! Fast om jag ska vara ärlig så kan jag säga att jag fortfarande tror att det är 2007 och att jag bara är 19. Menmen tiden går så fort när man är gammal. suck... Man hinner ju inte med! Snart sitter jag där som 80-årig och undrar vart livet tog vägen. Känns inte som om det är så jätte långt till dess. En till sak som är sjukt är att i sommar har jag vart tillsammans med min pojkvän i 5 år! helt sjukt! Jag var ju bara 16 när vi träffades! Ja livet bara susar förbi... menmen det är som det är...
(Okej sluta skriva en massa skit nu MalinO och lägg dej ner och vila...)

Bye...

hmm...

Bara en dag kvar! jaaa! Okej jag kanske längtar lite efter att vara ledig.. märks det? :P
Idag har vart en dag som alla andra. Min pojkvän har i alla fall fått sin supra och ja, jag kan säga att den är snygg, men är väl ändå lite onödigt? Fast har man ett intresse och tjänar pengar så ska man väll kunna unna sig det. Men tänk vad mycket han kunde gett mej i stället för att köpa en bil....:D man kan väl drömma?
hehe nee orkar inte skriva så mycket får se om det blir mer imorgon.. puss ciao

2 dar kvar till 4 dars ledigt!

Det är skönt att det bara är 2 dagar med jobb kvar innan jag får vara ledig i 4 dar. Det ska bli skönt det, =) vara ledig och träffa familjen. Ska väl även se till att träffa belliboll nån dag i påsk nu när hon är i Örebro. Men jag hoppas nu på  att jag kommer att tjäna massa pengar efter allt slit jag haft och kommer ha den här månaden. Ska bli skönt att slippa oroa sig för hyran nästan månad. Men sen under sommaren vet jag ju inte hur det blir med jobb. Hoppas bara att jag får förlängt kontrakt efter den sista maj. Annars har jag seriösa problem, har ju inte fått svar från A-Kassan än (segt), fick hem alla mina kassa kort jag skickat, idag. Va tydligen så att man även skulle fylla i lördagar och söndagar fast att man inte jobbat de dagarna. Menmen är bara att fylla i och skicka iväg igen. Får väl se om de vill ge mej nångra pengar eller inte.
Bara att vänta och se...


Vart tog våren vägen?!

Ja det kan man ju undra... Ena veckan är det vinter och nästa vecka är det sommar... Våren bara försvann! De glömde våren! =O Betyder det här att vi inte kommer att ha någon höst heller? då kommer vi bara att ha 2 årstider, sommar och vinter. Betyder det att jag inte längre kommer att vara ett vår barn? Vad blir jag då? vinter eller sommar barn? Ja det tåls att tänka på... Jag skulle gärna ha haft lite vår, det är ju den bästa årstiden enligt mig.. menmen det är väl så det ska vara, allt är ju upponer här i världen nu för tiden...

Jahapp

Jaha då va den här dagen slut. Ganska skönt faktiskt! :) Har jobbat morgon och kväll i dag och kommer nog få fortsätta med det ett tag framöver (vad ska man göra när man behöver pengar).
Men imorgon har jag inget jobb på morgonen (WOHOO!) Skööönt så jag får sova ut imorgon! förhoppningsvis, om inte chefen ringer och skickar mig nån stans, men det är nog lungt.

Jaha igentligen har jag inte så mycket att säga idag, är lite små körd i huvudet. Får försöka få ur mej nått vettigare imorgon i stället. :)

Ciao!

Sol!

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma. Blir nog trevligt, (hoppas jag).
Det känns så himmla skönt att känna sig helt utvilad, det var ett tag sen jag var det, och ett stort plus är att vakna upp till skinande solsken! Nu känner man att våren är här och att det börjar närma sig sommar, ska bli riktigt skönt med sommar. Fast att jag kommer bli tvungen att jobba hela sommaren. Det är mindre kul, men för hoppningsvis så jobbar jag förmiddagar så att jag kommer kunna ha hela eftermiddagarna att hitta på saker.
 Ikväll blir det årets första grillning (för mej) med Nathalie, skoj skoj.
Sen hoppas jag på att någon kan fixa ihop en fest till min födelsedag den 23/4 (skulle passa bra med en fest lör, 25/4), skulle vara kul, men det vet man ju aldrig. Kommer väl bli jag och katten sittandes hemma och dela på en påse ostbågar. Men men you never know.


Rådjurs träff!

På vägen hem ifårn jobbet nyss så upptäckte jag ett rådjur 5 meter ifrån mej! Jag försökte ta kort på den men mobilkameran är inte så jättebra så blev ingen vidare bild. Men det var lite uppmuntrande att träffa ett rådjur i en linte skog i stan.

Äntligen helg!!!

Åhh! Så skönt att det äntligen är helg för mej, två hela dagar utan jobb! yees! sen är det ju bara att hålla ut 4 dar nästa veckan innan man får vara ledig i 4 dar! känns väldigt skönt faktiskt.
Ja i helgen blir det väl mest till att slappa, fast iof ska min mamma komma hit imorgon och köra med mej så att det blir lite ordning på mitt hem nån gång. Sen blir det till att dra till Nattis och grilla på kvällen, det blir garanterat mysigt och kanske en aning flummigt. Det är bara att vänta och se.
Nu blir det till att se talang 2009 och efter det ska jag ta och duscha (Villket verkligen behövs efter en sunkig vecka med massa jobb), och så ska jag väl ta och fixa lite mat också. Stuvade makaroner och korv kanske? mm det låter faktiskt gott, tror att det blir det till ikväll. Sen blir det väl mer tv med ostbågar och cola, yumy! Nä nu ska jag se på talang.

Bye


Första April

Just det! Det är ju första April idag! Har jag ju nästan glömt! Men än så länge har jag klarat mej, hoppas att jag klarar dagen ut! Gillar inte att bli lurad, om det inte skulle vara ett riktigt bra skämt förstås! :)
Nä nu måste jag dra mej iväg till jobbet... Bye..

Våren är äntligen på väg!

Så himmla skönt med vackert väder ute! Nu känns det att det börjar bli vår, man blir ju glad bara av att titta ut genom fönstret! Kännner att man igentligen skulle vara ute och göra nåt. Men jag måste iväg igen och jobba (suck) jobbar just nu både morgon och kväll, jag kan säga att det är väldigt jobbigt.. Men jag måste ju ta alla jobb jag kan få även om jag skulle behöva jobbba 12 h nån dag och bara 2 en annan. Är inte lätt att ha ett liv och träffa folk när man jobbar som jag gör. Men jag får väl vara glad för det lilla jag har. Finns ju facktiskt dem som förlorat sina jobb helt.

Igår sökte jag i alla fall in till universitetet! WOHO! får väl hoppas på att jag kommer in, jag sökte sjuksköterska, Psykolog och spa- programmet. Så hoppas verkligen att jag kommer in på nån av dem! Men jag ska även söka till undersköterska på komvux, så att jag kanske har en back up. Menmen, jag är inte riktigt säker på vart livet är på väg med mej, men jag hoppas att det är på väg till något bättre. Jag behöver kunna ha ett liv och träffa mina vänner. Får se hur lång tid det tar tills allt ordnat upp sig för mej. Jag hoppas på att det blir snart!


RSS 2.0