Negativt inlägg

Detta är ett ganska så ointressant inlägg, så det är inte nödvändigt att läsa.
Men jag måste bara få ur mig lite skit...

Nu är det ju så att jag ska flytta och kommer att behöva ha fått ut alla saker inom 2 veckor. Men hur detta ska gå när det inte finns någon j*vel som ställer upp (förutom min mor) vet jag inte. Det enda jag begär är att någon med körkort, bil med dragkrok och en kärra ställer upp, men tydligen är detta för svårt att fixa. Tydligen så finns det ingen som har allt det som faktiskt är villig att ställa upp på mig. Så från och med nu så kommer inte jag att ställa upp på folk om jag inte absolut vill det. Man måste ju ge och ta, och inte bara ge som jag gör. Jag kan ju även säga att jag inte ville flytta alls, utan blir tvungen att göra det eftersom jag inte har något jobb, och det verkar inte finnas tillräckligt många jobb för alla oss arbetslösa nu när det är finanskris. Jag tycker inte om att fråga folk om hjälp och gör oftast inte det, men ibland måste man. Eftersom jag inte har körkort, bil eller råd med kärra så har jag inget annat val än att be om hjälp. Men detta verkar vara för mycket begärt... Får väl ta ner allt jag äger till grovsoporna och slänga dem, för de kan ju inte stå kvar i lägenheten när de nya ska flytta in.


Såå.. Nu fick jag ut det..
(shake it off)


Nu får det vara nog

Nej nu får det väl vara nog! Inte bara det att jag är rätt misslyckad och inte alls är bäst på nått i mitt vardagliga liv. Men nu är jag även sämst och misslyckad på Facebook spel! Här har jag gått och trott att jag kanske skulle kunna bli bäst på något sånt men icke! Min syster kommer och förstör allt med att vara bättre än mig! Så får det bara inte gå till, att man alltid ska behöva tävla mot henne (suck).
(Och nej jag har inget liv...)

Nu blir det till att bilda en facebook grupp för oss misslyckade j*vlar utan ett liv...


Jordnötsringar

Hittade en påse jordnötsringar som jag tänkte spendera kvällen med..
Tycker att det är lite kul att det står "kan innehålla spår av nötter" på baksidan.
Om man inte fattade det när man såg ordet jordNÖTsringar.


zooma in

Såg att min kusin hade som status på facebook att man skulle gå in på Eniro och söka på kartor/Åsögatan 176 och klicka på gatuvy.
Sen skulle man dra pilen åt höger till det röda huset och zooma in på andra våningen.
Vilket jag självklart gjorde pga nyfikenhet.
Testa det ni med och se vad ni får syn på...

(Brevinkast?)


Torsdag


Meat Loaf, Anything for love, Literal video...

En gammal favorit
Se den och skatta!
(Om du har lika bra humor som mig så är den skit kul!)


Bättre än orginal-texten?
(YES!) 

Jag skatta ihjäl mig första gången jag såg den...
Men jag är ju som jag är..


Onsdag

Jahapp, då vart det onsdag igen då. De senaste dagarna har jag mest vart upptagen med att packa inför flytten och fixa men går inte riktigt så bra och smidigt som jag hade tänkt, villket kan bero på att jag är lite slö. Och så får jag nog även skylla på att min bror varit elak och smittat ner mig! (Inte okej!) Men är inte så värst farligt i alla fall, jag klarar mig. Menmen, igår så tog jag mig upp på stan  för att träffa syster och hennes plutten. Syster skulle klippa sig så hon behövde någon som passa Denvec undertiden, (klart man ställer upp), så fick syster sig även en försenad födelsedags present.

Idag så började hinndersmässan, men inte har jag tagit mig upp på stan för att besöka den. Men det blir det nog imorgon när jag ska upp på stan för att träffa Nathalie. Får väl se om man kan skrapa ihop lite pengar till att köpa något kul, typ marknadsgodis.

Jaha, nej nu ska jag sluta babbla, det här var nog ett av de mest ointressanta inlägga jag någonsin skrivit, men bättren än inget. (eller kanske inte)

Helgen


I MalinO's I-pod!


Konstiga lagar


I'm back!

For now... Och nej jag har tyvärr inte skaffat mig något liv än. Det är faktiskt inte så lätt som man tror,särskilt om man inte tar sig ut genom dörren om man inte absolut måste. Men vad kan jag ha haft för mig då i min lilla trea helt själv? Jo! Jag har packat packat och packat... Så nu har jag i princip packat ner hela lägenheten förutom mig själv och det nödvändiga sakerna man behöver ha framme. Så nu är det bara att ta hit en kärra, slänga på grejerna och köra iväg. Ja det är väl ungifär vad som händer i mitt liv, och när jag är klar med flytten ska jag se till att jag skaffar mig ett liv som passar en 21 åring och inte en 86 åring som man kan tro att jag är...

Liten paus

Nu är det så här.. Jag ska gå och skaffa mig ett liv och
när jag har gjort det återvänder jag till blogg.


Så se det som att jag tar en liten paus...

Laters!


Sjukt bra bloggare... (Jag alltså)

Jag måste vara världens bästa bloggare! Jag är så sjuk bra på att uppdatera min blogg så det är inte sant!
Men jag kan ju skylla på att syster vart här med sin lilla plutt. De kom hit i torsdags ooch åkte igen igår kväll.. Och eftersom jag tycker att syster är så tråkig när hon sitter och bloggar medans jag och Denver lever rövare, så för att föregå med gott exempel bloggar jag inte när de är här. (Man vill ju inte vara den tråkiga, det klarar syster av så bra själv). Men nu när de har åkt så har jag ingen bortförklaring till min frånvaro, så då är det väl bara att sätta igång och blogga igen. Men intressant-faktorn på mina inlägga kan variera. Menmen så är det med det...

Jag skulle kunna lägga upp lite bilder från mitt besök, men min kamera har bestämt sig för att dö, och det är för jobbigt att ta sig ända in till sovrummet för att hämta kameran för att sen ta ut batteriet och sätta det i laddaren. Så kanske kan lägga upp lite bilder imorgon istället, om jag har laddat kameran tills dess... Men vi har haft det jätte roligt i alla fall. Tycker om när de är här och hälsar på, men det var nog sista gången innan jag flyttar skulle jag tror. Sen blir det nog inte så många sleepovers med dem, eftersom syster ska börja plugga, plutt ska till dagis och jag ska bo hos mammi. Känns både jobbigt och skönt att jag ska flytta, ganska surt att man blir tvungen att flytta hem till mamma igen, men skönt att slippa oroa sig över hur man ska ha råd med hyran. Men det är nog det bästa jag kan göra i min situation skulle jag tro. Imorgon flyttar i alla fall katten ut så då är det bara jag och ninni-ninen kvar här. Men hon flyttar nog också ut i veckan skulle jag tro. 

Ja det är väl typ så mitt liv ser ut för tillfället...

V.I.P?

Är det någon som undrar vad VIP står för?
Nu behöver ni inte undra längre för jag har svaret!
V.I.P står för: vi som inte har pengar,
Nu vet ni!


Pausmusik


Måndag


Lördag


Nyårsdagen



Mitt nyår...



RSS 2.0