Long time no see

Ja som ni kanske har märkt så har min blogg gått i ide, men bara för en vecka eller så. Ibalnd behöver man bara en paus och har tankar på annat än att blogga. Men I'm back! Så nu ska väl allt bli som vanligt igen...

Igår så var jag iväg med mamma och bror och shoppade på ullared. En helt full vagn blev det för min del med en massa skojiga saker, så julklapparna är ni avklarade, eller nästan alla. Fast att åka dit på en lönehelg precis innan jul var ett ganska dumt beslut. Var överfullt med folk som shoppade som tokiga inför julen, leksaks avdelningen var så full med vagnar och folk att man inte ens kunnde ta sig in där. (Usch) Så nästa gång blir det att åka dit när folk har fullt upp med annat. Sen när man väl kom hem (efter ca 6 timmar på en buss) så var man så otroligt trött! En hård dag var vad det var, med ca 3 timmars sömn (åkte dit vid 2 på fredagsnatten). Känns som om man gjort av med massa pengar men inte fått med sig något hem. Men att shoppa är alltid skoj ändå, fast roligare är det om man har pengar att shoppa för...

 


Onsdag


Tisdag


Helgen


Fredag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, eller ja jag var ju faktiskt en sväng förbi affären, men annars har dagen vart lung och skön. Nu har jag just sett Idol och idag var det verkligen svårt att veta vem som skulle åka. Alla var så sjukt bra, förstår bara inte hur Erik kunde hamna i botten och jag är så glad att han fick vara kvar, tycker faktiskt att han ska ta och vinna det här året. Synd att Reza åkte ut men någon måste ju åka, tror faktiskt att hon kommer att ha en bra sångkarriär framför sig, hon har en väldigt speciell röst.

Imorgon blir det att ta sig iväg till Kumla för att fira Denver som fyller hela ett år nästa vecka! Oj så fort tiden går! Känns som om det bara var ett par veckor sedan syster ringde mig och sa "detta är inget aprilskämt! Jag är gravid!" och jag blev så glad när jag hörde det! (Kanske även lite avundsjuk att hon hann före). Sen när jag kom upp på BB och fick se den lilla pojken var det kärlek vid först ögonkastet. Med tanke på hur fort tiden går så behöver jag väl bara blinka och så "vipps" är han tonåring och ränner runt på stan med sina ohängda polare.
Visst ser du framemot det systeryster?

Nu blir det nog att sätta på en film, dicka cola, käka bilar (bästa godiset ever) och luta sig tillbaka i soffan!


Mjukis kväll...


Marsvinen har fått ett nytt hem!

Nu har marsvinen fått ett nytt hem som nog blir hur bra som helst!
Artikel från Na:



Är glad att det faktiskt inte var personen som hon sålt dem till som var den person som satt dem i skogen.
Hade faktiskt svårt att tro att han skulle göra något sådant.
Men de lever och mår bra och det är det viktigaste!


Vem var det som kasta?

Detta klipp har ju vandrat runt ett ganska bra tag nu,

Och nu har aftonbladet tagit reda på vem det verkligen var som kastade...
Ni kan se Aftonbladets inslag HÄR


Torsdag


Marsvin upphittade i skogen


Artikeln i Na


En regning dag


Onsdag


Dagen


Tisdag


Grönafingrar?


Söndag


De lårhöga stövlarna



(Detta var anledningen till att personalen fick sig ett gott skratt, ja de skrattade faktiskt åt mig när jag hade dem på mig.)


Dagen




Påtal om mossbarn!

Kom just på att jag och min kompis hade två figurer som hette Bobbo och Mossbarn. Mossbarn skulle då vara jag och vi hade till och med skapat våra hm, saker/figurer eller vad man ska kalla dem...
Snygga tyckte vi att de var i alla fall...
Så att jag är ett Mossbarn är tydligen ingen nyhet,
varför den hette det har jag ingen aning om.
Jag tyckte väl att det vär coolt eller nått...


Mossbarn


Segare kan ingen vara...


....

Ensam i en värld full av folk...


Kväll


Mode


Fredag den 13:e


Torsdag


Onsdag

Nu har man helt tappat kollen på vilken dag det är, känns som om tiden går otroligt långsamt. Men det blir väl så när man inte har något jobb att gå till och inte har så mycket att sysselsätta sig med.
Efter att syster och pluttis åkte hem i måndags så blev jag riktigt sjuk, jag har fått någon jobbig jätte förkylning som gör att jag är väldigt lättretlig och trött. Har inte orkat göra så värst mycket de senaste dagarna, orkar mest bara ligga stilla framför tvn. Men får hoppas på att det går över ganska snart. Men tillsdess kan det bli väldigt få uppdateringar på bloggen... Hoppas att ni har turen att vara pigga och friska!

Helgen

Inte mycket bloggande från mig alls den här helgen. Eller rättare sagt inget bloggande alls, inget bloggan sen i Onsdags var det visst (Konstigt). Menmen, jag har haft ganska så fullt upp sen i fredag då syster och Denver dök upp och inte har de åkt än. Så därför har det vart ganska svårt att hitta tid till datorn. I fredags blev det att mysa och äta en massa onyttigt framför idol och se på film. Vi hade hyrt "bröllopsduellen"  som var riktigt rolig, en riktig tjejfilm.





Idag så har vi mest legat och slöat här hemma, men det är sånt man behöver ibland.
Men imorgon så åker de hem igen får se hur ensam jag kommer känna mig då,
men då kommer jag åtminstånde få sova! Det är ju nått i alla fall...


Onsdag

Nu har jag nyss kommit hem efter min dejt, eller ja dejt och dejt kanske man inte kan kalla det när man vart tillsammans i 5 år. (Eller kan man det?) HerrMelin bjöd mig på middag och fika all by ourselves (me like), så det var mysigt. Träffade även på en gammal vän till mig som jag känt sen jag var 6, men inte träffat på ett tag, så det blev att tala lite med honom gamla minnen och vad som hänt sen sist vi träffades.



Blev ganska sent idag för mig, så jag är rätt så trött, men det är skönt att jag kan sova lite längre imorgon innan jag ska upp och jobba. Sen är det bara att åka hem och lägga sig igen om man nu vill det, har faktiskt inget inplanerat för morgon dagen (ovanligt va?). Kanske att man skulle ta och försöka sig på det där med att söka lite jobb, någon gång kan man väl ha turen att få ett annat svar än "tjänsten tillsatt med annan sökande". Det verkar nästan som om ingen vill ha mig på sin arbetsplats, har de något emot mig? Man vet aldrig... Konstigt det här att man aldrig kan få ett jobb, eller ens få komma på en jobbinterjuv, får hoppas på att den här finanskrisen tar slut någon gång och att det istället blir brist på arbetare så att man kan välja och vraka som man vill. Men det dröjer nog ett tag tills dess skulle jag tro.



Sen har ju den första snön äntligen hittat till Örebro! Jag blir ju så där barnsligt glad varje år när den första snön kommer. Tycker att det är väldigt mysigt, så nu vill jag att tiden ska gå lite fortare så att det kan bli December och jul! Längtar verkligen till julen och allt som är runt omkring, är ju helt klart den mysigaste tiden på året.



Nej nu är det dax att göra sig iordning för sängen!
God natt!


Tisdag

Nu har man vart iväg och fixat med arbetsförmedlingen och haft sig, får se om min handledare hör av sig i veckan för att skicka mig till något ställe att vara på, på dagarna. Så nu är det alltså bara tre dagar av arbete kvar, jag har visat runt de nya vad de ska göra, så nu var det fixat sen är det bara att lämna nycklarna och tacka för sig. Känner att det här med att få sparken kan vara något bra i alla fall, finns ju en massa nya möjligheter som väntar nu. Kanske man skulle flytta någon stans? Till ett annat land kanske? Funderar på att flytta ner till någon liten stam i typ Afrika där man slipper bry sig om allt det här med jobb och finanskris och grejer. Det skulle va något det. Ska fundera vidare på den planen innan jag bestämmer mig...




Nu har jag inga speciella planer för dagen så jag får helt enkelt se vad som händer. Ska försök få HerrMelin att umgås med mig en stund innan han ska jobba. Annars får man väl sitta hemma och muppa resten av dagen helt enkelt, men det känns ju tråkigt.


Måndag

Första dagen på den sista veckan på jobbet, tråkigt. Men imorgon blir det att ta sig till arbetsförmedlingen igen och säga att jag nu inte har något jobb alls, får väl se vad de skickar iväg mig på för saker.
Idag har jag mest slappat och umgåtts med HerrMelin och bara haft det bra i allmänhet. Städa lite efter helgen har jag också hunnit med. Alltså en inte så himla intressant dag att berätta om...

Jag är en vinnare!


Halloween 09

"Asså gud vilken fest det var igår asså, hon bah och jag bah aah och sen hon och dom där och fy fan va kul det var asså!"
Eller nej, så fjollig är jag faktiskt inte, men visst hade vi skoj. Nathalie och syster var som sagt här och hälsade på, det blev lite dricka och massa skratt. Det behövs verkligen inte mycket för att ha skoj med de tjejerna, alltid lika kul och umgås med folk som faktiskt uppskattar min braiga humor! (Den äger!) Fast det är nog ändå jag som skrattar mest åt mina skämt om jag ska va ärlig. Men nu kanske ni undrar "Vad var du utklädd till då?" jo de ska jag svara på, jag var utklädd till en

Docka!
(Inget läskigt i år inte)


Syster vart också en docka, hon skulle föreställa min tvilling men vi lyckades inte riktigt.
Nathalie blev till en söt liten geisha.



Det var våran Halloween det!

Hoppas ni också hade en kul kväll igår!


RSS 2.0