Spam..

Alltså, seriöst vad är det för mening? De som skickar spam komentarer till folks bloggar bara för att få upp sin statistik är endast patetiska. Skriv om något intressant i din blogg istället, kan var ett bra förslag för att folk ska besöka din blogg? Och om du nu så gärna vill lämna en komentar och vill att personen ska besöka din blogg, så ta och skriv en komentar som är reaterad med blogginlägget istället.  

Jag kan säga att de som skickar spam komentarer i min blogg besöker jag absolut inte. Däremot så besöker jag de bloggar som lämnar vettiga komentarer. Spam raderas alltså, så ansträng dig inte i onödan... 

Mysig höst-kväll


Dagen

Jaha idag har man inte haft så värst mycket för sig. Träffade HerrMelin en sväng, efter att ha telefonterroriserat honom i ca 3 timmar (är man en tröttis som sover hela dagarna så måste man ju). Annars har jag väl bara suttit i min soffa hela dagen (skönt men tråkigt).
Men imorgon så ska jag försöka få med HerrMelin till Marieberg en sväng. (måste hitta en present). Efter det så hade jag tänkt att vi skulle ta oss iväg till syster och hennes lilla familj, för att hälsa på. (Ja, jag bjöd in mig själv) Får väl hoppas på att det tycker det ska bli skoj att vi kommer. Men man vet ju aldrig. Jag skulle inte uppskatta att ha oss på besök bara så där. Inte för att vi är så värst störiga (eller kanske lite), utan mer för att vi är som vi är, eller är vi? Äh! Jag vet inte, vet knapp vad jag talar om...






Onsdag

Igår, vad hände egentligen? Kan det vart så att jag glömde bort att något som kallas för dator existerade?
Ja! Så klart jag gjorde! Tycker att det är ganska konstigt hur man kan glöma bort något man ägnat mycket tid åt ända sen man föddes. När man dessutom kommer från en familj som enbart består av datanördar. (Ja ni är datanördar!) Menmen, alla tappar vi hjärnan ibland, och vissar har tur att hitta den igen. Men nu vet ni i alla fall jag jag inte blivit påkörda av en bil (fast att det var nära imorse), eller blivit inspärrad på psyk.


Måndag

Idag tog jag mig iväg mot Kumla direkt efter jobbet (alltså vid 9-10), för att hälsa på systeryster och Denver.
Blev där fram till kl 18, då jag beslöt mig för att åka hem (självklart glömde jag att ta kort). Det var jätte mysigt att umgås med syster och att busa och mysa med plutten! Det måste det bli mer av, men är ju bara det att det kostar massor med pengar att åka fram och tillbaka till Kumla, tyvärr. Får hoppas på att de snart tar och flyttar lite närmare så att man kan umgås lite mer utan att man behöver spendera några större summar (ja, det är mycket för en fattig person som mig). Annars får man väl försöka att skaffa sig ett jobb i Kumla så att man betalt för ett busskort, fast lite jobbigt skulle det vara att behöva ta sig till Kumla varje dag, eller? hm...

Menmen nu blir Roast på Berns, sen får jag väl se vad jag hittar på, om jag inte bestämmer mig för att sova.

Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag!


Om man ändå var ett barn...

Va skönt det skulle vara ifall man kunde få vara ett litet barn igen. Då ens största problem var att komma på ett sätt att lura föräldrarna till att köpa den där speciella barbie dockan till en.
Eller komma på vad man skulle hur man bäst kunde jävlas med sina syskon...

Så lätt man hade det...


Söndag

Idag är det en riktig söndag. Har städat och slöat hela dagen, inte så värst intressant kanske. Inte så kul heller, är ganska tråkigt att behöva städa och ha sig. Det är väl nackdelen med att flytta hemifrån och att bo själv, man måste göra precis allt på egenhand. (suck). Fast det kan nog vara bra det med, man blir ju en självständig kvinna.
Imorgon hade jag tänkt att försöka ta mig iväg till syster efter jobbet. Skulle vara lite skoj är inte där så ofta.
Nej nu ska jag väl fortsätta att fixa lite här hemma. Får se om jag hoppar in igen lite senare.

Hej så länge!


Dagen som försvann!

Ja vart tog den vägen? Ingen aning, och det har antagligen inte ni heller...
Till att börja med så låg jag hemma på min soffa i lugn och ro, och *poff* så befann jag mig på IKEA med en korv i handen. Jag var där tillsammans med syster och pappa, inte för att jag gick in på själva IKEA, vi skulle ju faktiskt bara äta korv innan vi tog oss mot willys. Sen gick man in på willys och hade ganska bra med pengar, men när man kom ut så var man helt plötsligt 1500 kr fattigare. Men det possitiva är i alla fall att man har mat så det räcker ett bra tag. Fast kan nog säga att jag köpte en aning mer än min frys palla som nu håller på att sprängas. Men det ska jag nog se till att den inte gör (blir så mycket att städa då), så får väl ta och äta upp allt istället så det blir tomt igen.

När jag väl kom hem efter min storshopping fick jag minsann inte vila. Nej för det första så var jag ju tvungen att plocka upp alla varor och mosa in dem på sina rätta platser. När man väl var klar med det så var det bara att sätta sig på cyckeln och ta sig iväg till bror för att titta film. Vi såg på några konstiga filmer som heter The Gods must be crazy (1&2), som faktiskt var riktigt roliga! (om man har sådan humor som mig alltså).

Nej nu är det dax för mig att gå och lägga mig!
God natt!

(om ni undrar varför hela inlägget är i fetstil, så har jag ingen aning. Antagligen så har jag pillat på massa tangenter som vanligt.)


Mitt nyttiga jag!

Jag har bestämt mig för att bli nyttig och gå ner i vikt, 50 kg eller något sånt hade jag tänkt att tappa, så det bara blir 5 kg MalinO kvar. (eller var det tvärtom?)

Jag tänkte att jag skulle köpa något nyttigt fredagsmys till ikväll...
Men det blev de här istället:

(sourcream & Bearnais låter ju intressant)
Men jag tänkt att eftersom som de är gjorde i solrosolja så borde de ju vara nyttiga...
Men jag kan ju ha fel... Vilket jag antagligen har,
men jag kan ju lura mig själv att de är bra för mig.


Äntligen fredag!

Nu har jag jobbat klart för den här veckan (woohoo),
så idag ska jag bara vara hemma och slöa! (för det är jag värd)

Nu blir det fukost...
Och jag har ju märkt att man ska lägga upp matbilder på sin blogg så, varsågoda:

(Jag intalar mig att detta är nyttigt... Räkor ska ju va bra, eller?)


Torsdag



Idag blev det ännu en tur på stan med syster och plutten, träffade även på mamma en sväng (massamassa trevligt). Självklart så blev det mera shopping, nu får jag ta och skärpa mig om jag vill överleva. Fast varför spara och ha tråkigt när man kan slösa och ha skit kul?
Låter väl som en bra filosofi (eller? nja..)
Men det är ju faktiskt bättre att ha kul nu än när man är död, eller vad säger ni?




Men är det någon som kan svara på varför det alltid ser ut så här efter att jag kommit hem med allt jag köpt?


Skumt det där...

Nej nu ska jag ta och underhålla mig själv ett tag!

Hoppas ni haft en bra dag!
(För det har jag!)

 


Onsdag

Idag blev det en tur upp på stan för att träffa syster och hennes plutt!

Har väl inte så värst mycket mer att säga,
vi umgicks och tittade i lite affärer och sånt man brukar göra på stan...

Har faktiskt inte gjort så mycket mer idag...
Nu ska jag titta klart på Efterlyst, får väl se om jag har mer att skriva om imorgon istället.

Hoppas ni haft en bra dag!


Tisdag

Dagen idag blev inte som planerat, skulle ha åkt upp på stan för att träffa Nathalie. Men på väg till bussen började jag bli illamående så jag bestämde mig för att stanna hemma. Villket är väldigt tråkigt! Jag hade sett fram emot att åka iväg och umgås bland folk, efter att ha legat hemma hela förra veckan. Men nee, de fick jag banne mig inte. Menmen sånt är livet...




Snart är det dax för Idol och nu är de klara med utagningarna och går in på slutaddition. Så det ska bli kul att se, man har ju redan ett par favoriter. Man får hoppas på att de gör ett bra jobb så att de får vara kvar i tävlingen.


hmm?

Kan man vara allergisk mot sitt trägolv?


Börjar ju undra när man får en stor böld på foten bara så där utan anledning...


Måndag

Idag blev det att ta sig iväg och jobba igen... Men var så otroligt segt att ta sig upp. Jag har börjat att sova så oroligt om nätterna, villket gör att jag får helknasiga skumma drömmar. Så ibland funderar man på i fall man är lite smått galen, om ni bara visst hur mina drömmar är. (obeskrivliga) Men eftersom jag sov så dåligt i natt så blev det att lägga sig och sova en stund efter jobbet. (Självklart dök det upp ännu flera skumma drömmar) Men jag vaknade till vid ett tillfälle och trodde att jag hörde någon som höll på att greja i mitt badrum, men hur mycket jag än försökte att hålla ögonen öppna så gick det verkligen inte. De slöt sig hela tiden och jag låg där helt orörlig, så jag kom fram till att "äh! skit samma, är det någon här så får den väl väcka mig". Självklart så var det ju ingen i min lägenhet, men tänk om det vart det och jag låg på min soffa helt förlamad från att vakna upp... (hade inte vart så bra)


ImseVimseSpindel

Det är lite små konstigt med mig. Att jag som är sjukligt rädd för spindlar ändå känner att jag måste ta en bild på dem när jag ser dem. Speciellt om de ser riktigt äkligt läskiga ut, som den här sötnosen:

Fast hade den börjat röra på sig hade jag väl sprungit iväg och skrikigt som en liten flicka, skulle jag tro... 


Söndag

Efter fem års väntan så fick jag äntligen träffa pojkvännens förälldrar idag (yeey). Nu får jag se till att han flyttar in här också, men med tanke på att det tog fem år innan mötet med förälldrarna så tar det väl närmare tio år tills han flyttar in (?). Nej så illa ska det väl ändå inte bli, inom ett år så ska han ha flyttat in. Om allt går enligt planerna, känner att det äntligen börjar hända grejer nu!

Efter en stor god lunch hos dem så blev det att ta sig upp på stan för att träffa syster och hennes plutt, och Ida var också med. Blev en sväng till stadsparken för att busa lite med Denver, innan jag satte mig på bussen hem.



Nu sitter jag och tittar på Top model sen blir det urban legends innan jag hoppar i säng.
Tänkte ta en tidig kväll idag eftersom jag är så trött av mig.



Edit: Inte fick man se på urban legends inte! Ne, nu ska de visa sport disasters istället! bläää på dem!


HuBror!


Lördag

Om ni undrar vad jag har gjort idag:


Fredag

Ännu en vecka som bara flygit iväg, men den har ändå vart en aning seg eftersom jag vart hemma och mått dåligt. Fast nu tycker jag att jag mår ganska så bra, så på måndag blir det att jobba igen.

Idag har jag endast lega hemma fast att det vart så fint väder ute. Men vad ska man göra? Så det har blivit att läsa lite, se på tv och titta på en film. Såg på Dagboken, som var en riktigt bra film om en äkta livslång kärlek. Den var riktigt fin, trotts att de kommer ifrån varandra så kan de inte glömma varandra... (Se den!)

Ja nu blir det tv:n som sällskap ikväll... Men imorgon så kommer syster hit för att sova över, medans hennes plutt åker hem till våran mor för att övernatta. Men får väl se om syster kommer eller inte, får ju faktiskt inte tag på henne. Och jag har inte fått tag på henne på hela dagen, så får väl se helt enkelt... (varför ha en mobil om man inte använder den?)


Torsdag

Ojojoj va det har vart tyst ifrån mig i ett par dar. Men jag kan säga att jag fortfarande är sjuk, fast jag börjar bli bättre. Jag ska väl säga som många andra bloggare säger när de blivit sjuka, att jag har nog fått svininfluensan eller "svinis" som det så fin kallar det. (Eller inte,) tycker inte att jag ser så värst ut som en gris men vad vet jag? Tror snarare att jag har fått fiskinfluensan eller ska jag säga "fiskis".
Nej något sådan har jag nog icke, är nog mer en vanlig förskylning av dunder kvalité skulle jag tro.

Så nu har jag legat hemma på  soffan sen i måndags och jag börjar bli något rastlös. Tycker inte om att bara ligga och tråka. Men jag har ju i och för sig hunnit med att läsa lite, började läsa Bilbo i tisdags och nu har jag läst ut den. Får väl se när jag orkar börja med sagan om ringen böckerna, får nog bil om ett tag skulle jag tro. Ska varva med lite Torey Hayden böcker, så det blir att börja med solrosskogen.

Idag kom även pojken förbi och hälsade på, så jag har inte vart helt osocial idag i alla fall.
Efter det så började jag bli något rastlösare och efter en stund såg det ut så här i mitt vardagsrum:



Försökte att hitta min konstnärliga sida, men det gick inte så bra tror jag....
Lekte lite med glas färg också, blev en Kitty men vet inte riktigt vart jag ska sätta upp den...




Menmen, det är väl det jag har pysslat med idag, inte så värst intressant kanske...
Nu är det snart dax att dra sig mot sängen så jag säger väl;

Godnatt!


Så små, så små de var....

En gång var de små, mina syskon, men de har ju vart ännu mindre...


Tisdag

Idag har jag bara legat hemma och mått dåligt. Eller jag var ju i och för sig iväg till affären en sväng också, så nu har jag alla jag behöver för att ligga hemma och vara sjukling.
Mer än så har jag inte gjort idag, (tråkigt att vara sjuk!). Jag skulle faktiskt mycket hellre gå och jobba än att ligga här ensam på min soffa och inte orka röra mig. Menmen går väl över snart skulle jag tro...

Nej jag har verkligen inget att skriva om idag (tom i bollen), så då är det väl bäst att låta bli....


Kväll

Idag har jag inte mått något vidare, har vart jobbigt att bara ta sig till och från köket idag. Så det har mest blivit att ligga orörlig på soffan, sovit och läst. Har ju vart förskyld ett tag och trodde att det var på väg att försvinna. Men så ihelgen blev man smittad av en annan förkylning (en värre), så nu ligger man här med en dubbel förkylning och mår dåligt. Usch gillar verkligen inte att må så här, den som smittade mig ska allt få igen någon gång! Ska bara ta reda på vem det var först.

Hoppas att ni haft en bra dag i alla fall!

Lördagens bilder (finally)

Jag sa igår att jag skulle lägga upp bilderna från lödagens barhäng. Men gjorde jag det? Nee, ibland är man lite slö av sig. Så tänkt att jag skulle ta och göra det nu (bättre sen än aldrig). Men jag upptäckte att de blev massor med flum bilder på mig och mina flickor. Men de kan nog vara underhållande det med! Enjoy!










Sid och Diego

Var förbi Lelle och Linda igår för att hämta lite saker och titta på deras nya små bebisar.


Sjukling!

Usch vaknade för ca en timme sen av att jag hade huvudvärk och ont i halsen. Inte blev det bättre när jag väl gick upp, då blev jag dessutom skakis och illamående. Så idag blir det att ligga hemma och vila upp sig.
Nu ska jag lägga mig ner och och må dåligt igen!

Söndag

Nu har syster just åkt iväg hemmåt för att ta hand som sina sjuka små pojkar. Själv sitter jag här och har inte särskilt mycket att göra, skulle egentligen behöva sova lite men är för pigg för det känner jag.

Igår så var det barhäng hos bror, mycket trevligt. Hade faktiskt rätt så skoj fast att jag inte var allt för taggad tidigare på dan. Sen att syster slapp åka hem tidigt och istället sov hos mej gjorde det ännu bättre. Är inte så ofta vi får umgås och vara systrar.

Menmen, nu ska jag försöka hitta något att sysselsäta mig med ett tag. Senare blir det en sväng till bror för att glo på film. Ska även se till att fixa min cykel idag så att jag kan ta mig till jobbet imorgon (blir för jobbigt att gå).

Bilderna från gårdagen kommer upp lite senare.

Lördag

Klockan är redan tre och här sitter jag fortafrande i mina sovkläder och inte har något för min alls. Men får ta och sätta fart och fixa mig iordning snart. Ska nämligen dra iväg till bror för en Beatels rock-band kväll! Får hoppas på att det blir skoj, fast lite jobbigt är det att jag inte har någon cykel så det blir lite besvärligt att ta sig hem sen gåendes ensam i mörkret. Menmen får väl se om jag överlever det eller inte, det lär ju märkas.

Btw.. Jag tror att grannen firar något eftersom det pumpas musik på högsta volym så att min dator skakar. Tror att det kan vara så att han/hon och sambon flyttat isär. Om det är något att fira vete f*n, men det kanske det är. Det är ju inte depp musik precis..
Nej nu ska jag sätta igång!

Fredag

Ja då var det slut på denna vecka och nu har jag just sett klart på Idol.
Denna dag började inge vidare bra för mig kan jag säga. Jag vaknade upp pigga och glad, cyklade iväg mot jobbet i solskenet. Men vad händer? Halvvägs till jobbet så hör jag ett mystiskt ljud och jag känner att cykeln känns lite skum. Börjar fundera på i fall jag har lite dåligt med luft i bakhjulet, så jag hoppar av cykels för att titta efter. Vad ser jag? Jo mitt bakdäck är totalt (då menar jag totalt) platt! (Shit! Vad gör jag nu?) Det enda jag kunde komma på var att ringa till älsklingen, som tur var hade han inte hunnit gå och lägga sig så han kom förbi och hjälpte mig att få hem cykeln och fixade så att jag både kom till jobbet och kom hem ifrån jobbet. (Han är så snäll ibland).
Ja så man kan ju inte precis påstå att dagen började bra. Nu är bara problemet att fixa en ny slang och byta den innan måndag, men får väl ta och fixa det på något sätt.

Runt lunch blev det att ta sig upp på stan för att träffa syster och plutt. Blev en del shopping (nu får jag faktiskt ge mig), och lunch på donkan. Det blev en trevlig och mysig tur på stan med mina favoriter.
Sen när jag kom hem så blev det till att ta det lungt, äta mat och se Idol. Nu blir det film, chips och loka....

Torsdag

Jaha idag har man då inte gjort ett enda dugg. Hade planer på att ta en liten tur på stan efter jobbet idag. Så jag såg till att vara på jobbet lite senare än jag brukar så att jag skulle bli klar lagom tills dess att affärerna öppnat. Men tyvärr så blev jag klar en timme tidigare än jag räknat med, och inte hade jag någon lust med att hänga ut i skubben i väntan på att klockan skulle bli tio. Nej så jag åkte hem istället och tänkte att jag kunde äta frukost innan jag åkte upp på stan igen. Tror ni inte att jag fastnade i en bok istället? Jo så klart jag gjode! Hade även tänkt att ta en sväng till syster i Kumla, men blev inget av det heller (dåligt av mig). Men jag har i alla fall hunnit med att träffa min HerrMelin idag. Men jag tycker lite synd om honom, eftersom jag vart så grinig och bitter hela dan (härligt att vara tjej). Men är väl lika bra att han vänjer sig om han hade tänkt att leva med mig resten av livet.

Imorgon får jag försöka ta mig iväg till stan för att inhandla nödvändiga och onödiga saker som jag tycker att jag kan behöva. Funderar även på att ta en sväng till Kumla, men får se hur trött man är imorgon. Får se hur det blir helt enkelt. Nej tillbaka till Idol!

Suck

Här sätter man sig framför tv:n i lagom tid för att se Idol, och vad ser jag? Jo de har bestämt sig för att visa fotboll på 4:an istället! Så då är Idol uppskjutet en timme, dåligt av dem tycker jag. Visst att det är en väldigt viktig match för Sverige, men för mig räcker det bara med att höra resultaten på nyheterna imorgon. Men jag förstår att folk vill se matchen, fast den verkar inte speciellt intressant verkar som om den hållt på en timme och det står fortfarande bara 0-0. Men det är väl sånt man inte kan veta i förväg när man bestämmer att lägga det istället för Idol. De kunde väl ha lagt det på en annan kanal istället? Men nää... Menmen, är väl bara att vänta en timme då och se glad ut.

Idag så har jag mest inte gjort så mycket, var en sväng uppe på stan för att fika med pojkvännen och ett par vänner. Det vara ganska länge sen, så det var rätt trevligt. Sen blev det att lägga sig på soffan och läsa i väntan på Idol som inte ville börja än. Så är väl bara att lägga sig och läsa igen...




(Undertiden jag har hållt på att pilla här så gjorde tydligen Malta ett självmål. så nu står det 1-0 till Sverige om nu någon skulle vara intresserad...)


Skärpning!

Nej nu är det dav att skärpa sig! Ska komma igång och blogga ordentligt igen, men är lite svårt just nu eftersom jag hamnat i bokträsket och tar mig inte upp. Varje ledig stund hemma ägnar jag åt att läsa (vilket i och för sig är ganska så bra) och då blir det till att dissa datorn och tv:n. Men ska försöka få till lite variaton på det hela, har ju faktiskt lånat runt 18 filmer av mamma som jag ska plöja igenom. Så får se till att det också blir gjort.
Menmen.. Igår blev det mys med pojken, vi åt tacos och såg film (Ladykillers) mycket trevligt!

Förmiddagen idag har jag ägnat åt att slöa och läsa, men sen efter lunch blev det fart på mig för att fixa mig iordning och ta mig upp på stan för att träffa Nathalie. Det blev en hel eftermiddag av shopping (upptäckte att jag hade mycket mycket mer pengar än jag räknat med). Har kännts lite tomt utan all shopping jag förr ägnade mig åt, så nu är jag nöjd. Blev även att äta på pizza planeten (gottgott), som ett lite avbrott innan vi fortsatte våran shopping runda. Har varit mycket trevligt att springa runt på stan och umgås med min söta Nathalie.

Nu blir det till att fortsätta se på Idol som äntligen har börjat igen (yeey) men blir lite smått avundsjuk på alla dessa begåvade människor. Fast jag är ganska glad över att jag har sånn självinsikt att jag vet att jag faktiskt inte kan sjuga alls! Villket många, verkar det som, inte inser. Men man kan ju säga att det är ganska skoj att titta på....

Ha det bra!

Helgen som vart...

I lördags tog jag, syster och plutt en sväng förbi Nathalie för att överaska henne och säga grattis. Självklart så tog vi även med oss en present, kladdkaka och läsk. Vi hade även bra tajming som kom precis när hon hade tagit sig upp ur sängen. Var väldigt trevligt att umgås, prata, busa med plutten och dansa lite...



Sen drog jag syster och plutt hem till mamma för att äta, umgås och se film. Mamma hade hyrt slumdog millionaire, som var riktigt bra den kan jag rekomenderat att man ser. Fast den var lite krånglig att hänga med i, men bra var den i alla fall.

Efter att ha vart där i flera timmar så blev det dax för mig, syster och plutt att ta oss hem till mig för att mysa. Blev att vi såg på Mean girls innan vi drog oss mot sängen för att sova. Blev en rätt tidig kväll efter att hållit igån hela dagen. Så vi var ganska så trötta alla tre...


Söndag

Söndagen bestod mest av att slöa, busa och mysa med plutt...



Så jag kan säga att jag har haft en bra och mysig helg med vänner och familj!


Paus

Som ni kanske har märkt så har jag tagit en liten paus från bloggandet i ett par dagar. Har faktiskt knappt ens suttit vid datorn alls, men ibland är det vad som behövs. Men ska komma igång med bloggandet ganska så snart igen.
I helgen har jag haft fullt upp och bara mått bra, men tänkte ta en uppdatering om helgen och lägga upp lite bilder imorgon. Tänkte bara informera er att jag lever.

Tänkte även passa på att att att säga grattis till mina söta Nathalie som fyller tant idag!
Så nu är vi pensionärer båda två!


Grattis gumman!


Höst...

Regn, regn och ännu mera regn! Nu märks det att hösten är påväg, eller den är nog redan här. Visst att det är jobbigt att det ska regna hela tiden men det kan vara ganska postivit också. Eftersom det har regnat och vart dåligt väder större delen av dagen, så blev det att hålla sig hemma efter att jag kom hem från jobbet. Då passade jag på att fixa lite, diska, tvätta, städa och sånt där tråkigt man kan ägna sig åt en regnig dag som denna. Mindre kul är det om det ska var sånt här väder när man ska iväg någonstans. Men nu ska jag inte prata om vädret, det är ju sånt man prata om ifall man inte har något intressant att tala om. Men i och för sig så har jag inte så mycket intressant att säga idag, har ju faktiskt inte gjort så mycket. Får väl se vad jag hittar på imorgon, kanske att jag bara sitter hemma då också. Men det verkar ju tråkigt, eller det kan ju vara rätt skönt det med. Nej nu ska jag sluta babbla och ta och lägga mig och läsa ett tag innan jag ska sova.

Onsdag

Nu har man vart så där dålig på att blogga igen (dumt av mig). Vet inte riktigt varför, ibland blir det väl bara så antar jag.

Idag så har jag vart hemma hos min far för att hjälpa Nattis (Plast-syster) att färga och klippa håret. Blev väl så bra det kunde bli, känner att frisör är det jag egentligen vill satsa på. Det har alltid vart det yrket jag helst velat ha, men det blev ju som det blev. (tyvärr) Får hoppas på att man kan få ihop pengar till en frisör utbildning i framtiden. (Ser inte så ljust ut för tillfället)

Efter dagens frisörande, så blev jag upphämtad av HerrMelin. Så vi bestämde oss för att åka och äta, kinamat blev det (yumi). Blev fyra små rätter, riktigt gott var det!



Sen blev det att tas sig hem till mig för att umgås...

Nej nu ska jag se klart på Efterlyst innan det är dax för mig att sova...


slödag med erbjudande

Idag har jag haft en riktig slö dag, låg och drog mig ett bra tag innan jag bestämde mig för att ta mig upp ur sängen. Men det berode nog mest på att telefonen började ringa runt 7 i morse, vissa dagar är man populär synd bara att det var på min lediga dag. Menmen, när telefonen ringde igen runt 9.30 så beslöt jag mig för att svara. Det var ett samtal om ett vikariat i veckan, men jag tackade nej pga olika anledningar. Lite senare ringde det igen, den här gången från arbetsförmedlingen, som hade hittat ett företag inom samma branch som jag jobbar i, som var i stort behov av vikarier. Men efter att jag pratat med chefen på det företaget så visade det sig att det var samma tider de behövde personal, som jag har fast jobb på. Lite synd ändå, hade varit ganska bra med lite mer jobb. Menmen sånt är livet, får hoppas på att det dyker upp ett pang jobb snart där jag kan få heltid så att jag slipper oroa mig över pengar hela tiden. Det kommer väl när det kommer antar jag. 



Om ett par timmar drar jag iväg mot IKEA för att se om jag hittar något nödvändigt till mitt hem... 

Ha det bra!  


Natti

Då har jag nyss kommit hem från bror. Blev att se på Saw V, (mycket bra! Fast gillar inte att man måste se nästa film för att få reda på hur det slutar.) Sen såg vi även på En annan film (som jag självklart glömt namnet på) som var en "wanna be saw" film, fast inte lika bra (lite små B så där).  Men trevligt var det i alla fall, blev även mycket god mat och lite guitar hero (skojskoj), innan jag drog hem. Så nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig, så får väll ta och göra det snart!

God natt! 

RSS 2.0