Marieberg & stöld

Har vart på Marieberg hela dagen idag med syster och hennes plutt. Har vart en händelserik och rolig dag, fast att syster blev bestulen på det en del av de saker hon köpt. Personen hade gått tillbaka till affären och lämnat tillbaka allt och tagit pengarna. (vissa är bara as!) Blev till att tala med securitas som satte vakterna på spaning efter den man som snott påsen. De lyckades inte hitta mannen trotts ett bra signaliment så syster fick varken pengarna eller sakerna tillbaka. Egentligen borde affären ha gett henne de saker hon köpt, eftersom de gjorde det felet att de inte dubbel checkade så att det var personen som köpt sakerna som lämnade tillbaka dem. Butikerna borde ha mer koll! Från att syster hade köpt sakerna till dess att mannen lämnade dem hade det bara gått tio minuter. Det var samma personer som stod i kassan, de borde ha sett att denne man inte vart där inne och handlat dessa saker. Konstigare är att de inte reagerade på att de sakerna mannen lämnade tillbaka omöjligt kunde vart köpta av honom. Butikerna borde kolla underskriften på kvittot från köpet och jämföra med personens leg, de borde även sätta in pengarna direkt på kortet som varorna var köpta på istället för att ge kontant. Dålig säkerhet tycker jag! Det är affären som har gjort fel och då tycker jag att de ska ta på sig ansvaret.
Men det blev ändå så att syster fick köpa tillbaka de saker hon redan köpt, inte så kul! Menmen vad ska man göra? Hon polisanmälde i alla fall, så om de hittar personen så kommer han bli anmäld för snatteri. Tycker bara att det är väldigt dåligt skött. Fast som tur är så kan jag och syster se det hela med humor, roligare var ju att syster tappade påsen med de nyinköpta sakerna när hon kom till Kumla (mohaha) men som tur var så hittade hon dem igen. Roligt om hon hade blivit av med samma saker två gånger på en dag!

Menmen, nog talat om detta. Bilder från dagen och dagens inköp får vänta tills imorgon, är för trött för att fixa det nu. Blir att dra sig mot sängen snart så att man kommer upp i tid imorgon!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0